Това ни каза Иво Христов: Дебилите избират дебили

Автор: Любомир Минчев
Коментари (25)
15:45 / 08.11.2017
13389
За разлика от 80 процента от народеца ни Иво Христов може да се подписва. Освен това червеният депутат от Пловдив е виден представител на руските интереси у нас, пазител на Паметника на Червената армия и Альоша от оскверняване, а не на българската памет, апологет на Путин. Мрази България повече, отколкото е влюбен в Кремъл.

Тогава защо се правим на изненадани от последните глупости, изговорени от гордостта на червените избиратели в Пловдив. Христов си говори така от преди изборите, по време на изборите и продължава. И така се вписва блестящо в обкръжението на Корнелия Нинова от кремълски гвардейци, в чийто глави кънтят единствено залповете на Аврора. Но дори и тях ги засрамя да кажат две думи за 100-годишнината от възхода на Чумата.

С присъщото си презрение към околните, Христов може да повтори мантрата на Кремъл, че Червената армия е спасила българската евреи без никакъв срам. Само че дебилите няма как да осмислят този исторически факт. Това е привилегия единствено на руските агенти у нас. Изглежда Христов безцеремонно се е присъединил към тях.

Но той е в правото си да се държи така с дебилите, които са го избрали. Те не могат да се подписват, но са го избрали и той е горд от това. Въобразил си е, че е говорител на дебилите. Христов твърди, че 80 процента от населението ни са дебили. БСП пък настоява, че толкова са русофилите в страната. Дали е случайно това съвпадение.
Христов шикалкави и го усуква, че дебил е медицински термин, който може да се използва и като художествен похват. Но как се обяснява това на дебилите, които не могат да се подписват.

И сега какво очаквате, освен едно мъгляво извинение към дебилите, които не са разбрали сложните думи на Христов. Морален акт? Хвърляне на оставка като почит към българската памет? Не ставайте смешни. Прочетете декларацията наБСП по въпроса и обясненията на Христов. Става дума за съвършен гьонсуратлък.

Вместо да изпада в такива сложни отношения с дебилите, Христов да го каже по-просто: Дебилите избират дебили. Той непрекъснато това повтаряше и когато го избираха.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (25)

Още по темата (5):
17.11.2017 Пловдивският депутат Иво Христов ядоса до краен предел една от партиите в парламента
08.11.2017 Иво Христов се извини
08.11.2017 Скандалът се разраства! Поискаха оставката на Иво Христов!
08.11.2017 Вижте скандалното видео на "червения" пловдивски депутат!
07.11.2017 "Червен" пловдивски депутат: 80% от населението са дебилни, ако не бе Червената армия...
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).