ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Стоичков посяга, защото трудно разбираме
Автор: Любомир Минчев 14:51 / 30.08.2016Коментари (10)10092
© Plovdiv24.bg
Мине малко време и с голямо ожесточение подхранваме един и същи спор - цървул ли е Стоичков или трандафор. Това ни е като национален спорт - леснодостъпен за всички. Заради словестните му изцепки, заради треньорските му провали, заради политическите глупости, в които се е забърквал, заради хулиганството му.

И сега е в устата ни, тъй като нацелил по главите някакви досадници, които се опитали да се пъхнат под спалнята му. Е, добре, може пак да изредим всичко, което е на езика ни за Стоичков. Ако така ще ни олекне, хубаво.

Но какво да кажем за тия двамата, които сврени под седалките, влизат с взлом в личния му живот и очакват от него да ги целуне по челата. Нормално е да ги фрасне по челата. Като колеги би трябвало да ги защитя, но не искам да го правя, защото нямам работа под седалката. И сега правят нова грешка - обикалят медиите и се правят на герои, че са бити от Стоичков. Ако толкова време не са разбрали, че героят е Стоичков, лошо им се пише. И заслушани в приказките колко лош е Камата, забравяме най-значимото за него - че е личност от световен мащаб. И аз съм наясно, че е ръб. Да, но от световна класа.
И тези двамата се държали като цървули - тайно, в гръб опитали да го изпързалят. Защо тогава да им симпатизирам, какво като са бити.

Прекалено нахални сме в отношението си към успелите хора. Размахваме ги пред устата си като стръв. Стоичков написа едно изречение в Истаграм с 20 грешки и го окачихме на бесилото. Но не знаем как пишат Меси и Роналдо. Може да се окаже, че нашият човек е по-грамотен от тях. Но те са боговете, а Стоичков е цървулът. Така си мислят и тези страхливци, които опитаха да разберат нещо за него, но сврени под седалката. Сега са го яхнали, за да видим колко за значими. Ако наоколо не е Стоичков, никой няма да ги забележи.

Нали си спомняте как и Бербатов веднъж ни намигна - така, по бербатовски: "Сори, много ви обичам, но не се бъркайте в живота ми. Имате неща, които не заслужавате!" Стоичков често ни го повтаря. И тъй като трудно разбираме - посяга.

Който иска, да се срамува от Стоичков, но бъдете сигурни, че и той често се срамува от нас. Не заради правописните ни грешки , а заради комплексите, които ни опустушават отвътре. Критикуват го хора, които не могат да напишат името си без грешка, но са смели в анонимността си. Но срещнах и анонимен коментар без правописна грешка: "Бате Ицо, еби им майката! Всички са измекяри!" .

След един един пореден сблъсък с българи Стоичков беше казал, че се разбира по-добре със животните. А когато уби няколко диви животни в Южна Африка и Ботсвана природозащитници се държаха с него като животно. Тези двамата изпод седалките опитаха по същия начин и затова се държат за главите.

Какво е направил Стоичков? Опитал се да измъкне от скривалището им двама диверсанти, които искали да покажат, че могат да си правят каквото поискат, без да си платят за гяволука.

Защо е тогава цялата врява - защото е Стоичков ли? Ами като е Стоичков, аплодирайте го! На 20 май футболният свят, а и не само футболният, дойде да му се поклони и му целуна ръка. И тогава ли нищо не разбрахме!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Добре де, всички знаем какъв кибрит е Стоичков. Преди повече от два месеца го разпитваха в медиите за сватбата и той тогава заяви, че не иска да вижда камери и медии. Тези пичове, от незнайната медия отидоха да си правят таш*к с него. Аз не видях, пък и много не гледах видеата, но едното гледах, как от към страната на пасажера изтръгва апарата на папарака. Изобщо не отива към шофьора да го удря в лицето. Има и униформен на мястото. За мен си беше чиста постановка на тези момчета от незнайната медия. Да не говорим, че Стоичков му каза да спре да снима, а пича го провокира, че ще продължи. Ако е културка, ще спре или поне временно, поне да не го предизвиква. От друга страна, Стоичков е обществена фигура и медиите имат право да го следват. Това как го правят ....друг въпрос.
+1
 
 
КАто стана дума за цървули, стигнах до извода, че и ти май си такъв?! Кво ме е*е как пишат Меси и Роналдо и майките им и т.н.. Като си в публи1ното пространство ш се държиш подобаващо и ако те натегне музата да пишеш "умни" и не до там умни мисли в интернет - наеми си редактор! Не бъди простал.. макар да си тъпанар по природа. И не го сравнявай с герой Стойчков (това към автора), геройства, а? Ако това ти е образеца за герой (бил той и в спорта само) то значи си абсолютен празнодумец и празноглавец!
0
 
 
Браво! Най-после написахте реална статия!
Незнам ваш репортер ходил ли е да сградата на Дирекция МДТ на ул Радецки 18 а да види отпред на улицата какви прекрасни дупки има и стоят от 2-3 месеца. Питам се гражданите като отидат да си плащат пътен и като минат през тези дупки какво желание ги обзем
на 30.08.2016 г.
+3
 
 
1.До автора на статията - голямо навеждане бе човече 2.Стоичков е велик играч и на мен лично ми е донесъл едни от най-щастливите мигове като дете и българин,но си остава Прост .Това си е мое лично мнение 3.От статията ми се внушава ,че разбираш ли известния и богат човек има право на такъв личен живот ,като на нас обикновенните и неизвестни граждани,ей богу това няма как да стане , средно интелигентните известни хора са го разбрали и свикнали - просто всичко си има цена и те е плащат с личния си (ако може да се каже такъв) живот
+6
 
 
Адмирации за статията!! Признавам, че не всичко написано то Вас ми се нрави, но то е нормално!! Този път обаче наистина Ви благодаря за написаното!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: