ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Министър Кацаров се заключи в мазето на "Пирогов"
Автор: Любомир Минчев 10:46 / 20.07.2021Коментари (5)8563
©
Колкото повече документи вадят двете страни, толкова повече историята става по-грозна. Министър Стойчо Кацаров води война с “Пирогов“, където са спасили живота му след заболяване от Ковид, според неговите думи.

По особен начин Кацаров казва на медиците "Благодаря ви!“ Това е политическият отговор на министър, оказал се на поста по стечение на обстоятелствата. Той развява една лична история, за да докаже какви престъпници са тези от "Пирогов“. Само че нищо не доказва и историята се обръща срещу него. Някой нещо написал в епикризата, Кацаров не искал да си плаща скенера, подписал, че остава в болницата, пък си отишъл вкъщи – отвратителна история. Все по-трудно е да се разбере кога лъже и кога казва истината Кацаров в телевизионните студиа, които обикаля.

Кому бяха нужни тези битови подробности, оставили един министър в унизителното положение да бъде презиран от лекарите, не само в "Пирогов“.

Как да им бъде тогава министър? Искат му оставката, но няма нужда – така или иначе си отива след седмици.

Политическите дивиденти за Кацаров ще бъдат нулеви, но дискредитацията му е необратима. Няма министър на здравето, който така глупаво да се е сринал в краката на медицинското съсловие заради една лична история и лична амбиция.

В първия си ден като министър Кацаров трябваше да поздрави всички медици в битката им Ковид-19. А после да им каже, че заедно трябва да работят върху пропуските в системата. Но тъй като следваше сляпо инструкциите, те го отведоха в мазето на "Пирогов“. И сега се е заключил там заради политически реваншизъм.

От мазето Кацаров може да обяснява, че здравната криза била управлявана лошо и вирусът не бил толкова опасен – нали така приказваше преди да стане министър. Така може да си говори от мазето, но не и от министерството, което му повериха.

Кацаров се заключи в политическото мазе на Радев. Оттам излизане няма.

Още интересни местни и политически анализи може да четете в ZaPlovdiv.bg!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
-По отношение на значението на здравната каса като институция и източването и, небезизвестния доц. Атанас Мангъров каза:- -Ние, лекари и пациенти се варим в този сос от 20 и няколко години и д-р Кацаров е един от тези, които са автори на тази глупост!!!! И така...Съдействаш за сътворяването на една "глупост"като здравната каса и след време, ни лук ял,ни лук мирисал,започваш да се бориш срещу тази глупост!! Перверзно е нали?? За мъже с такива женски характери, народа има много точно определение.....сещате се нали???
+3
 
 
Първо всички разбираха от футбол. После добавиха политика, строителство, правосъдие, финанси..... и напоследък станаха лекари. Нация от гении - специалисти по всичко. За какво са ни университети!? Нали си имаме интернет и медии.
+1
 
 
Не знам някога в здравеопазването да е имало по-лош момент от този на провала на финансистчето, веждичката и останалата шайка клоуни които сринаха държавата и създадоха Министерство на здравепогазването ! Едва ли някои може да задмине това велико постижение за в бъдеще !
-2
 
 
Кацаров е герой! Нещо като Херкулес в Авгиевите обори. Нашето здравеопазване е по-голяма кочина от тези легендарни обори. Всички крадат на поразия, вкл. и в Пирогов. Но вината е най-вече в политиците, които не допускат частни здравни каси. В държавната каса няма нито мотивация, нито капацитет за ефективен контрол и кражбите ще продължават. Но ни трябват хора като Кацаров, които поне да намалят темпото на кражбите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: