Левите да качат Иво Христов на Альоша и да му ударят сто тояги на голо

Автор: Любомир Минчев
Коментари (8)
10:32 / 21.03.2017
12141
Дали проруският принц Иво Христов ще се превърне в червения принц Иво Христов. Професорът поведе пловдивската листа на БСП и това е сериозна провокация към левия избирател в Пловдив. Този избирател може и да е свикнал да се кланя на Альоша, но не и да го убеждават , че трябва повече да обича Русия. Особено, ако го правят парашутисти, родени в Киев.

Проф. Христов не се интересува толкова от БСП, колкото от Русия. Преди три години влиза в гражданския съвет на АБВ, а за партията-майка казва, че проблемите й " опират основно до нейната идентификация - що за партия е, кого представлява, какъв е нейният елит, за престъпленията, извършени в рамките на този т.нар. преход, за да ни докара до положението, в което се намираме в момента. Ако тя си мисли, че ще може да ги реши на ход, качвайки се върху едно популярно име, мисля, че това са сметки без кръчмаря".

Сега кръчмарката Нинова го е поканила на питие и той се е съгласил. Според някои социалисти Христов е новата супер звезда в червената бизнес империя на Корнелия. Бил поставен в листитите, за да отвлича вниманието от останалите червени кандидат- депутати, нагласени от Георги Гергов и новия сив кардинал Кирил Добрев.
Преди няколко месеца на въпрос защо не влезете в политиката, Христов отговаря като един истински интелектуалец : Защото се уважам повече.

Сега без никакво уважение към себе си му се налага да уточнява, че Маркс и Ленин не са прашясали личности, както бил казал, че Октомврийската революция не е еврейски заговор, както бил казал. Иска да каже, че е възможно да се превърне в червен принц, ако му повярват на онова, което му се е искало да каже.

Но Христов ясно казва, че ЕС е фикция, иска демонтирането и сгромолясването му. Ясно казва, че българинът, прегърнал европейските ценности, е едно животно, загубило идентичността си и има акъл колкото да празнува Хелуин. Ясно казва, че не СССР се е отказал от България, а България се е отказала от СССР, което е голям грях.

Но трябва и да каже, че наистина е имало залпове на Аврора, които действително сложиха край на една империя.
Иво Христов казва още: "Отнасям се към дясното в България като към медицинско заболяване. Към него трябва да се отнесем с настойчивостта на лекар срещу буйстващ пациент, който не разбира дълбочината и смисъла на болестта си."
Дори и да е втренчил поглед в шмайзера на Альоша, левият пловдивски избирател би трябвало да е сериозно омерзен след питието на Иво и кръчмарката Корнелия. Професор Христов идва да опитоми животното , загуби облика си, защото то може и да е ляво, освен, че със сигурност е дясно, според професора.

Левият избирател също тачи Хелуин и праща децата си да учат в Европа. Той се е превърнал в животно , което трябва да гласува за Иво Христов. А той съвсем охотно ще приеме гласовете на българите без идентичност , оскотели от европейските ценности , да ни приказва на воля като депутат колко грехове имаме към Русия.

При това положение левите хора трябва да го качат на Альоша, да му ударят сто тояги на голо и да потърсят сметка от кръчмарката.


Виж коментарите (8)
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).