Кой спечели поредния безсмислен дебат?

Автор: Георги Кирилов
Коментари (4)
11:40 / 16.10.2019
16941
Тази сутрин по една от националните телевизии отново имаше "дебат" между кандидатите за кмет на Пловдив. Бяха поканени само четирима от тях. Уж те били фаворитите, макар причината да е съвсем друга, но тя е тема на съвсем друг разговор.

Фаворитите реално са двама, нито Каназирева, нито човекът на Гергов имат шанс да стигнат до балотаж. Малко медии се осмеляват да кажат истината, но Plovdiv24.bg няма намерение нито да спазва някаква куртоазия, нито да е лицемерна медия, нито да манипулира читателите си. Защото тези читатели се интересуват кой ще е следващият, който ще управлява града им, а на балотаж ще са Славчо Атанасов и Здравко Димитров и всички знаят това.

Има ли победител от този балотаж е спорно да се каже, със сигурност обаче има губещи, това са Каназирева и пловдивчани. Каназирева, защото си изпусна нервите и приличаше на разбесняла се истеричка, излагайки се в национален ефир. След дебата участниците бяха изключени от екрана, но явно микрофоните на Нова са останали включени и се чу реплика от Каназирева: "Дъното, това е дъното!". Действително финалът на предаването бе дъното на политическата й кариера и предизборна кампания.

Тя си изпусна нервите на елементарен въпрос от страна на Славчо Атанасов дали е била част от управлението на Пловдив през последните години. Разбира се, че беше, има и заместник районен кмет, нейните съпартийци са подкрепяли едни от най-важните предложения на управляващите и няма как да искаш да се представиш като опозиция, когато фактите говорят друго. Едно е какво крещиш по медиите, друго е какво правиш в ОбС и кабинетите на кметствата.

Относно двамата фаворити, Здравко Димитров влезе много силно в дебата, държа се много добре през цялото време. Славчо Атанасов също бе стабилен, запази самообладание и бе по-силен на финала, когато с няколко въпроса срази част от опонентите си.

Големият губещ обаче са пловдивчани, защото дебат между двамата фаворити истински не се получи. Няма и как да се получи в национална медия с изключително некомпетентни по въпросите на Пловдив водещи.

Бъдете мъже и излезте на истински дебат лице в лице, само двамата, пред пловдивчани!

Виж коментарите (4)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).