ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Кандидати за снимка по анцуг до Пищова и Шишарката
Автор: Любомир Минчев 17:06 / 27.09.2016Коментари (2)6446
© Plovdiv24.bg
Очевидно е, че двойката Митьо Пищова - Радо Шишарката е гвоздеят на кандидат-президентската кампания, която рискуваше да е до болка скучна, ако тези образи бяха предпочели да си пият кротко в Арбанаси. Сега Митьо ще го поканят в няколко телевизии, колкото да ожали умрелия си питон, но и това е нещо пред вкисналата дискусия какво е президентска институция.

Видимо вече Пищова не разчита на питона си и затова се появи на номинацията си като Фидел Кастро - по анцуг на националния отбор по футбол. Тогава още не бяхме вкарали четири гола на Люксембург, така че сега може да е още по-горд претендент за мястото на "Дондуков" 2.

Тази двойка отправи и най-ясното послание към избирателите - кюфтета, кебапчета и топъл хляб! Пищова и Шишарката са вече обиколка напред. Тя ще ги отведе пак там - на масата в Арбанаси, никъде другаде. Но поне знаем къде са и какво искат.

За другите претенденти тази информация - къде са и какво искат, е твърде оскъдна. Може би с изключение на Жорж Ганчев, който просто иска да му обърнем внимание, преди да е нахлузил и той анцуга.

Сега остава да чуем какво точно искат Румен Радев, Ивайло Калфин, Татяна Дончева , Трайчо Трайков и Красимир Каракачанов.

Румен Радев със сигурност не знае, освен че обещал на БСП да спечели изборите, без да знае как става това. От години в БСП никой не знае, а сега изведнъж получили просветление - навярно след пророчески сън на Корнелия, че "Единна Русия" на Путин е по важна от БСП. Генералът ще тъгува по пагоните си и пилотската кабина, без съмнение. На шейната, на която го качиха ,няма за какво да се хване - Първанов не е наблизо.

Изненадата е, че Калфин се е съгласил да бъде резерва на Румен Радев. Влиза в последите минути да обръща изгубен от Първанов мач. Какво ли иска той, освен да събере повече гласове от Радев, като ще ни припомня онези 45 процента на втори тур преди пет години. За огромно съжаление на Калфин той ще е голямата жертва на тези избори, победен дори от Радев.

Загубата и на Калфин, и на Радев е победа над руския лобист Георги Първанов. После може да се снима до Пищова и Шишарката по анцуг.

Какво може да иска Татяна Дончева? Да бъде първо кречетало по време на изборите, както и досега. Да бута всички и да твърди, че няма нищо общо с измамите и кражбите на прехода. И че няма нищо общо с никого, освен с Гриша Ганчев и Цветан Василев. Връзки на адвокат, разбира се, нищо осъдително, но трябва да я слушаме още месец и половина.

Трайчо Трайков иска това, което не му даде Борисов. Изглежда е твърде много, тъй като Радан Кънев е доста възбуден от тази кандидатура. Дори твърди, че герберските редици се люшнали от страх като чули името на Трайчо. Той обаче не дава вид, че е толкова смел - на втори тур можел да подкрепи ГЕРБ. После притури още малко към смелостта си - щял да гласува за себе си на балотажа - Аденауер така гласувал и станал президент. Можеше да мине и без тази глупост, вече направи една на плажа в Дубай.

Красимир Каракачанов обикновено иска всичко. Но най-вече война с Турция и Македония, която твърдо ще очертае евроатлантическите ни ценности. Ако може, лично ще застреля Ердоган в президентския си кабинет. Каракачанов е изключително смел. Затова и не му пука, че е от политиците, посещавал най-често кабинета на Цветан Василев - около 50 пъти

Все кандидати за масата на Пищова - да се жалят как са им умрели питоните.

Но безспорно е, че всички искат нещо от Борисов. Той е обещал да им го даде най-късно на 2 октомври. Ако не се зарадват, поне ще имат снимка с Пищова.



Още по темата: общо новини по темата: 265
29.07.2017 »
18.02.2017 »
25.01.2017 »
23.01.2017 »
19.01.2017 »
19.01.2017 »
предишна страница [ 1/45 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
обаче тоя пищова :) .... как мяза на оня ...... карловския :) .... или обратно :)
0
 
 
Представете си колко е умственият капацитет на тези четири девойки????? Бог да пази България.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: