Какво чакаме? БСП обяви война на България

Автор: Любомир Минчев
Коментари (25)
16:11 / 22.03.2018
36446
Никога досега в 30-годишния преход червените комисари не са били така агресивни към собствената си държава. Дори когато управляваха само я съсипваха, но поне си държаха езика зад зъбите и не ставаше така публично ясно какво се крие в главите им и за кого работят всъщност. След честванията на 3 март, след хулиганското посещение на руския патриарх, след яростните атаки срещу ЕС, след поредната победа на Путин всичко е сложено на масата. Тези хора се държат като диверсанти в собствената си страна. Действат като руски партизани в тила на ЕС. И вече изобщо не ги е срам да говорят открито, че не обичат тази България. Те се борят за друга България, в която е важно какво мисли ченгето Кирил или какви са плановете на Решетников. Готови са дори и кръв да пролеят под знамето със сърп и чук. Точно както си представят картинката и някои патриоти като Волен Сидеров. Новите родоотстъпници!

Демокрацията ни е отнела много, повлече крак Корнелия Нинова. Браво на избирателите – зашлевиха я през устата и загуби спечелени избори. И нищо не казва за подаръците на демокрацията – като "Техноимпекс“.

"Искам да  Ви   кажа,най-учтиво,че  когато БСП вземем властта  догодина…ще  използвам всички  методи-по  линия  на МВР и на МВнР  и  ще съжалявате,ако стъпите на българска земя. Заради   такива като Вас си заслужава да  се  борим  за нов  Девети  септември…А  тази  вечер  ще отида и  ще  се  изпикая върху  мемориала  на шибаните  жертви на  т.нар.  комунистически  режим“, пише левият екстремист Александър Симов в мрежата в спор със свой опонент. Той сега е депутат от БСП и работи усилено, за да се изпикае на съдбата ни.

80 процента от българите са дебили, съобщи друг талибан от котилото на Нинова – проф. Иво Христов. Може да е вярно, ако е вярно твърдението на Гергов, че 70 процента от народа са русофили. Все някак ще ги натъкмим останалите 10.

И последният идиотизъм на Таско Ерменков – вие сте идиоти, вие, българските граждани, че искате в Европа, а Путин го избират и в Крим.

Това били лични мнения на партийни функционери. Писани по пижама или по къси гащи в хола с лаптоп на коленете. Глупости! Те изразяват настроенията на партийната върхушка на БСП, която прави толкова рязък завой, че изумява с наглостта си и европейските социалисти, които се чудят дали да оставят тази вече сталиниска партия в семейството си.

Преди избори червените много обичат да говорят за победа и промяна. Но трябва да бъдат малко по-убедителни и да ни разкажат повече за промяната. Както го направиха край язовир Копринка – късаха знамената на ЕС и НАТО и развяваха руското.

На Копривките по време на кампанията си за президент  Румен Радев се провикна към червената тълпа:“Аз съм вашият боец, стойте зад мен и ще победим, ще си върнем държавата!“

От кого ще си я връща тази държава генерал Румен Радев и на кого иска да я даде, се питахме тогава. След  унизителното тропане на Кирил по масата в президентството вече е ясно кой я иска тази държава и кой е готов да я подари.

Никакво съмнение, че знамето на БСП е забито в кабинета на Радев. То е знак за войната, която партията обяви на България. Гражданска война, чийто вдъхновители дойдоха за малко и си тръгнаха, но винаги са наблизо.

Очевидно е, че сме във война, макар и обявена неглиже – по пижама и къси гащи. Какво трябва да направим? Просто е. Да браним държавата от идеите и каузите на сборищата на Бузлуджа, на Копривките, на Копринка, на Альоша. От евразийските идеи на БСП, Радев, Сидеров - подпалвачите на европейското знаме.Това трябва да правим.

Виж коментарите (25)
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).