И Господ обърна гръб на палячовците в БФС

Автор: Георги Кирилов
Коментари (39)
11:37 / 09.10.2020
18093
Българският народ изживя поредния си футболен срам снощи. "Националите" ни (умишлено в кавички, защото мнозинството от тези футболисти не може да са представители на нацията ни) бяха унижени насред празния за пореден път (нищо общо с пандемията) стадион в София. Стадионът също отдавна е един паметник на соца и е обидно да бъде наричан национален.

В "столицата" ни дойде един изключително слаб отбор на Унгария, отбор със свалени гащи, който се надяваше на чудо да стигне до дузпите. Любезните домакини обаче бяха селектирали отбор от манекенки, които предпочитат да им го вкарват, отколкото те да го вкарват. Голове имаме в предвид, да не би някой да си помисли, напълно логично, нещо друго.

Отборът бе селектиран, поне на документи, от главния палячо Георги Дерменджиев. Ако този човек имаше поне капка достойнство в себе си, още като му подадоха в ръцете стартовия състав (а очевидно и смените), трябваше да го скъса и да си подаде оставката, но той е палячо, смешник и бездушник и реши да го покаже на цяла Европа.

Няма друго обяснение защо оставяш нападателите във форма, бележещи из цяла Европа, на пейката, или дори не ги викаш в групата, за да пуснеш "стрелци", дето този сезон не са уцелили врата в Първа лига, третия вратар на "шампионите", футболист на отбор с 1 точка от началото на сезона в "А" група и още и още подобна сволоч.

Отборът ни не игра чак толкова лошо, резултатът със сигурност не е реален. На терена имаше футболисти, които се раздадоха, такива, които заслужаваха мястото си там и правото да носят герба на гърдите си, но не може с 5-6 човека, които стават и още толкова пуснати с надеждата да бъдат продадени в трета дивизия на Турция, да спечелиш решителен плейоф. Защото колкото и добре да играеш, отпред трябва да има някой, който може да го вкарва, а не примадони с меки... глезени.

Съдията също ни поряза, очевидно бе, като не говорим само за дузпите. Един елитен съдия зная как да подпира даден отбор в тънките моменти. Този даже не си правеше труда да не му личи. Сякаш ни изкрещя в лицата: Футболът ви се управлява от палячовци, които никой не уважава, затова ще се гаврим с вас, както си искаме, насред хола ви!

Късметът и Господ също обърнаха гръб на палячовците ни в този мач и сякаш това изглеждаше най-логичното и закономерно нещо на света!

Днес пак започват наново да ни залъгват след унижението: Ще подмладяваме отбора, ще викаме само перспективни играчи. Все глупости, които сме чували многократно. 

В националния отбор трябва да играя хората в най-добра форма в момента. Затова се нарича чичо Гошо селекционер, а не треньор, ама на прости хора какво да им обясняваш от коя страна се удря топката или как се управлява футболен съюз.

Виж коментарите (39)

Още по темата (454):
11.10.2021 Фен на Локо: Цял живот Зума ви беше виновен!!! Сега сигурно Митко ще е такъв за следващите 45 години!!!
11.10.2021 Легенда на ЦСКА: Откъде го намериха този Ясен Петров? Прилича на поп! Да си ходи!
09.10.2021 Испанци за Димитър Илиев: Така става, когато имитираш играч за 90 млн. евро, а ти струваш 750 000
09.10.2021 Безобразен мач на България! Слабакът Литва ни вкара 3, Димитър Илиев изпусна дузпа
07.10.2021 Ясен Петров: Аз съм с това ръководство! Няма да работя при друго! Точка!
06.10.2021 Ясен Петров напуска националния в края на годината, има 3 милиона причини за това
Още новини от Аналитични новини:
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...
Стоичков на екрана толкова добре, колкото и на терена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).