Георги Любенов - олицетворението на цялостната некадърност и непрофесионализъм в БНТ и БНР

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
21:33 / 16.07.2017
90045
Днес водещ на БНТ си позволи в ефир да разпространи шокираща и НЕПРОВЕРЕНА информацияотносно "смъртта" на Михаел Шумахер. Телевизионер който официално е водещ на публицистичино предаване, но често е статист в студио, където определени политици идват да си кажат каквото имат, дори това да са откровени лъжи и манипулации, без никой да им опонира или прекъсва. Водещият не е виновен, той толкова си може, виновни са тези, които му дават ефир.

След чутовния му гаф в една нормална държава, той най-малкото щеше да е уволнен. Човек с достойнство би си подал оставката в ефир или най-късно 5 минути след края на предаването.

Ние обаче нито сме нормална държава, нито в държавните медии работят хора с достойнство.

В БНР се подвизава откровен дегенерат в лицето на Петър Волгин, който използва националния ефир, получава заплата от мен и от вас, за да разпространява езика на омразата и откровено комунистическа идеология. В БНР също няма хора с достойнство в ръководството, които да го уволнят, или най-малкото да му потърсят сметка. Липсват и хора с достойнства сред колегите му, които да му се опълчат, посочвайки публично проблема.

Като цяло последните две седмици ни доказаха за пореден път колко безсмислени и пропити с некадърност и послушание са националните телевизия и радио.

В дни, когато публицистиката в двете ни частни национални телевизии копае дъното, в БНТ и БНР жестока битка водят некадърността и послушанието, а губещ със сигурност е българският зрител и слушател.


Виж коментарите (2)
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).