Екзекуция от мутри, но къде е Данчо Сталев?

Автор: Любомир Минчев
Коментари (21)
16:15 / 25.04.2018
20562
Защо къщата на Йордан Сталев била омацана в жълто, както твърди Венци Стефанов, а не в бяло – нали той е поръчителят. Екзекуцията беше в бяла премяна, а не в жълта.

Много жалко за новия шеф на реферите. Навремето Данчо Сталев  опита да бъде топ рефер, бутан от Атанас Узунов, но едно пловдивско дерби, ръководено от него, доказа, че това е неизпълнима цел. Сигурно и тогава къщата му е била в жълто.Сега се опитва да бъде топ шеф, но всичко е обречено след грандиозния провал.

Разбира се, че Сталев носи вина за екзекуцията на Ботев.  Можеше да е екзекуция над Локо, Пирин, Левски, Берое, няма значение.

Има два варианта. Първият - Сталев  се е подвел по Венци Стефанов, който преди реванша влезе в амплоато си на мутра от 90-те. Той така и направи Славия шампион тогава. Самият Сталев беше казал, че има ярки спомени от онова време като съдия. Е, пак се срещнаха.

Вторият вариант е почти невъзможен – Сталев на своя глава да сложи съдията Станислав Ставров да свири Славия – Ботев. Ако е така, веднага трябва да освободи мястото, тъй като не е направил разлика между полуфинал за купата на България и и мач за Панагюрската купа,или за купата на Съветската армия, ако Сталев така предпочита. Съдийският шеф  е проявил крайно неуважение към този мач, като не е назначил да го свири международен рефер.

При първия вариант Сталев може да се чувства недосегаем зад гърба на БФС и особено зад гърба на Стефанов. Той сигурно това е избрал – да е шеф зад мощния гръб на Стефанов. Съдията на снощния мач точно това показа – че шефът му е разбрал как да оцелее по-дълго. Камикадзето Сталев. Венци Стефанов много обича подобни екземпляри и нищо чудно Сталев да се превърне в любимия му съдийски шеф.

Една история от 90–те ни разказаха снощи БФС, Боби Михайлов, Венци и Данчо. Само история ли -  мутри във футбола и през 2018-а.

Сега става по-ясно как така Йордан Сталев  оглави съдийската комисия  бързо и без коментари. Тежко поражение на честната игра, прозиращо безочие и наглост, както пишат шефовете на Ботев в своята декларация. Между другото, кои шефове? На БФС много са им удобни такива клубове, за които да питаш кои са им началниците. Пускат им гилотината и ги оставят да пишат декларации.

Виж коментарите (21)

Още по темата (76):
23.05.2018 Уникален футболен съюз, уникална съдийска комисия! Грешникът Ставров отново с наряд!
12.05.2018 Капитанът на Ботев със странна изповед ... 3 седмици след злощастния
полуфинал
10.05.2018 Видео: Върлият левскар Томислав Русев проплака в ефир след драмата
09.05.2018 Синя България потъна в траур! Левски отново с калъфка!
03.05.2018 Венци Стефанов: Казаха ми, че Палийски е дал моя телефон на феновете
01.05.2018 Венци Стефанов за част от феновете на Ботев: Шайка хулигани и престъпници!
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).