Едно антрефиле за общинската глупост

Автор: Любомир Минчев
Коментари (6)
10:42 / 11.12.2019
15369
Дали в общината знаят какво е антрефиле? Защото оттам съобщиха, че Plovdiv24.bg публикувал антрефилета. И това сигурно трябваше да прозвучи като някакъв упрек, като обвинение към медията. А може би според пропагандния общински отдел това трябва да е някаква сериозна обида, от която Plovdiv24.bg трябва да разбере, че пиарите на общината не са хванати от гората, а напротив - дори знаят какво е антрефиле.

Антрефиле, уважаеми дами и господа в общината, е малка статия във вестник между две колони; частно съобщение във вестник. Синонимите са съобщение, известие, новина обява, обявление, бележка. Нищо обидно, още по-малко може да служи за упрек или обвинение. Напротив – обидно е за авторите на "обвинението“. Преди осем години в общината имаше едни други великани в пиара, които с флумастер подчертаваха опасните думи в коментарите. По-безопасните със зелен, по-опасните с жълт, най-опасните с червен.

И ги поднасяха на тепсия на когото трябва. Накрая дотам се докараха, че оня, на когото му лъскаха имиджа, стана опасен за самия себе си. Сега пътят на съдниците на антрефилетата изглежда същият. Вчерашната пресконференция за строителството на многоетажен паркинг до Хуманитарната гимназия е светъл пример. Журналисти и граждани задават заедно въпроси. Може би защото вече ще се управлява заедно с гражданите. А гражданите нали са избрали своите представители в ОбС. Както и да е, но никакви смислени отговори.

Отговарящият не знае отговорите, не знае и къде се намира, но поканил и журналисти, и граждани, защото така се решавали проблемите. За капак на отговарящия му се връчва диплом за принос към хуманитарното образование от един училищен директор. Защото като участник на някаква кръгла маса навремето господин Здравко Димитров казал, че не бива да се закриват паралелки в това училище. Не ги закрили, сякаш и той има принос за това, та сега му връчват дипломата. Ето тази общинска порнография не става и за антрефиле. Обидно е за пишещите антрефилета.

Виж коментарите (6)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа
Още новини от Аналитични новини:
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...
Стоичков на екрана толкова добре, колкото и на терена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).