Зрителите към bTV: Няма да ни липсвате

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (134)
10:42 / 23.12.2012
25521
Интересни тенденции се наблюдават сред читателите на Plovdiv24.bg след раздухването на скандала около bTV и Булсатком. Вчера вечерта скандалът нарасна, след като и ТВ7 обявиха, че спират излъчването си в мрежата на Булсатком, а асоциацията на операторите реагира, като заяви, че спира изцяло каналите на bTV.

Освен логичният тотален срив на аудиторията, който се очаква след спирането на каналите на bTV, се оказа, че от медийната група по всяка вероятност са загубили нещо много по-важно, а именно доверието на зрителите.

Ясно е, че според всички проучвания bTV е най-гледаният канал, ясно обаче и, че на тези проучвания отдавна не може да се вярва, след като показаха, че телевизията е гледана и дори когато поради технически причини бе спряна за няколко часа преди време.

Присъдата на читателите обаче е категорична: Няма да ни липсвате. Масовото мнение в коментарите под вчерашните статии по темата е, че bTV няма да липсва на зрителите, те с удоволствие ще се разделят с нея, особено ако е за сметка на по-качестени канали. Интересното е,ч е флагменът bTV не намира абсолютно никаква подкрепа, а зрителите по-скоро страдат за производните канали на медийната група като bTV Action, bTV Cinema и bTV Comedy, където се излъчват чужди продукции - футболни срещи, игрални филми и сериали.

Голямо е и недоволството от манипулацията със спирането точно преди Коледа. "Защо не спряхте каналите си по-рано, след като има натрупване на задължения?", питат зрителите, но обективен отговор от bTV едва ли ще получат.

Другата телевизия, която се опита да яхне вълната и съзщо заяви, че спира да се излъчва в мрежата на Булсатком, а именно ТВ7, също не срещна очакваната подкрепа и преобладаващите коментари са, че Бареков и сие също няма да липсват на и без това значително по-малката си аудитория.


Виж коментарите (134)

Още по темата (26):
25.01.2013 Зрител скочи на bTV: Извинете се!
24.01.2013 Официално: bTV и TV7 отново по "Булсатком"
23.01.2013 Идва краят на сагата между Булсатком и bTV
21.01.2013 “Булсатком": Пускаме bTV, но преговорите продължават
17.01.2013 КЗП ще нищи скандала между bTV и Булсатком
15.01.2013 bTV и Булсатком дължали милиони за музика, дават ги на съд
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).