Жена счупи черепа на мъжа си при семеен скандал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
10:31 / 11.04.2012
3305
31-годишна жена прати на оня свят съпруга си Симеон Ангелов при семеен скандал през нощта срещу понеделник. Драмата с трагичен край се развила в санданското село Склаве. 34-годишният баща на 3 деца, който е от съседното село Джигурово, бил напуснал семейството си преди няколко месеца и понякога се сещал за тях посред нощите. Порядъчно почерпен, той настоявал да се изясняват с майката Величка М. 

При едно от поредните му нощни посещения нервите на жената не издържали и тя го треснала по главата с подръчен твърд предмет. Ангелов получил тежки наранявания по главата и фрактура на черепа. Сигналът на тел. 112 е бил подаден в 3,55 часа. Линейката веднага е откарала пострадалия до спешния център на санданската болница "Свети Врач". В 5,30 часа Симеон Ангелов е починал в отделението по реанимация, потвърдиха от болницата. 


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (13)
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).