Жандармерията блокира циганската махала в Ихтиман, има и починал!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
09:46 / 08.02.2018
9448
Жандармерията е блокирала ромската махалата в Ихтиман. Тече полицейска акция от сутринта за задържането на четирима души. Бащата на един от издирваните при сегашната акция на МВР е починал. Негови близки твърдят, че е получил инсулт, а причината за това е, че е бил блъскан от униформени. Все още обаче не са ясни официалните причини за настъпването на смъртта. Напрежението в махалата е голямо, събрали са се много хора около дома на починалия. 

Вчера, след като неправоспособният младеж не спря за проверка, ромите от махалата опитали да го укрият и тръгнали да бият полицаите. За безчинството е задържан младежът, карал без да има книжка, а по свидетелски данни бил и пиян. Преди минути пък проговориха двама от битите униформени, които са си изкарали медицинско. Те си спомнят, че са били нападнати от близо 100 човека. Все пак и двамата полицаи се обединиха около твърдението, че няма големи безредици в махалата.

Виж коментарите (17)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).