Зара не изпрати Христо Сираков в последния му земен път

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (54)
13:53 / 25.09.2020
115023
Двете най-важни жени в живота на Христо Сираков го изпратиха в последния му път. Единствената му съпруга Мария пристигна заедно с дъщерята на бизнесмена от Италия, за да му каже последно сбогом в църквата "Света София" в столицата. С тях бе е другата дъщеря на Мария от втория й брак с италиански бизнесмен.

Майката на сина на Христо Сираков Ирен Онтева, която също от години живее в чужбина, се появи с порасналото си момче на поклонението, което събра много родни красавици. Миналогодишната "Мис Плеймейт" Михаела Тодорова, Деси Димитрова, Ана-Мария Чернева, Жанета Осипова и Жени Калканджиева бяха сред звездните дами, които уважиха Сираков в последния му земен път.

Единствената жена, с която Сираков официално е имал връзка и която не бе в църквата, се оказа Зара. Участничката в Биг Брадър, която по принцип живее в Бахрейн, се прибра в България преди няколко седмици след ваканция в Гърция, но не се показа на поклонението. Сираков, които си отиде от инсулт, бе погребан в затворен ковчег. На поклонението имаше и немалко представители от шоубизнеса, сред които актьорът Тончо Токмакчиев, Любен Дилов-син, Марияна Маринова, Мария Станева, пише "Хотнюз".

Виж коментарите (54)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).