Възрастна жена върна половината си покупки, защото не можа да плати сметката си от 22 лева

Автор: Десислава Томева
Коментари (55)
14:18 / 08.04.2022
90662
Непрекъснато покачващата се инфлация, която изпразва джобовете ни, често ни поставя в безизходни ситуации. У едни предизвиква сълзи в очите, други кара буквално да изригнат от безсилието, в което сме поставени.

Редакцията на Sofia24.bg попадна на пост в социалните мрежи, разказващ за случка в магазин. За съжаление все по-често ставаме свидетели на подобни неща.

Потребител на Фейсбук написа:

"Току-що в Билла възрастната жена пред мен започна да връща от покупките си, защото не и достигаха парите да си плати всичко - на обща стойност около 22 лева и стотинки /да не си помисли някой, че е изкупила магазина/. Предложих ѝ да доплатя, но не прие и все пак благодари".

Втората част от поста ще се опитаме да преразкажем, защото гневът на човека към управляващите е меко казано унищожителен.

В поста си той благодари на "харвардския възпитаник" /Кирил Петков/ и го пита "докога ще слуша ЕС и САЩ и ще раздава пари, като "изоглавен", докато в същото време българските възрастни хора не могат да си позволят елементарни неща?!

Виж коментарите (55)
Още новини от Национални новини:
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Как да се предпазим от ухапване на кърлежи?
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).