Vivacom увеличава броя на застрахователите в дигиталната си платформа

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
17:11 / 17.01.2024
652
Vivacom и Boleron добавят нови застрахователи в общата си платформа за онлайн застраховане и така броят им от 4 нараства до 7. Така освен от ЗАД "Булстрад Виена Иншурънс Груп“, ЗД "Евроинс“ АД, ЗАД "Алианц България“ и ЗК "УНИКА“ АД, потребителите вече могат да сключат застраховки и от ЗК "Лев Инс“ АД, "ДЗИ – Общо застраховане“ ЕАД и ЗАД "Далл Богг: Живот и Здраве“ АД.

В онлайн платформата потребителите могат лесно и бързо да сключат застраховка "Гражданска отговорност "Автокаско“, "Пътуване в чужбина“, "Имущество“, "Планинска застраховка“ и "Екстремни спортове“.

Онлайн платформата за застраховане предлага множество предимства, сред които въвеждането само на регистрационния номер и номера на талона на автомобила, за изготвяне на персонализирани оферти с цени в реално време. При сключване на "Гражданска отговорност“ необходимите застрахователни документи се доставят безплатно по куриер и потребителите получават уведомления при изтичащи вноски по застраховката.

Друго предимство на онлайн застраховането от Vivacom са офертите, които се изготвят директно от системите на застрахователите и са удобни за сравнение. Не се изисква предварителна регистрация, а профил се създава автоматично след сключване на застраховка. При следваща покупка на застраховка от платформата, данните на потребителите се зареждат автоматично. Платформата е достъпна за всички потребители.

Застрахователните продукти и услуги се предоставят чрез посредничеството на Виваком България ЕАД, ЕИК: 831642181 – застрахователен брокер с номер на удостоверение 552-ЗБ от 18.10.2022 г. и Болерон Консултинг ЕООД, ЕИК: 102764975 - застрахователен брокер с номер на удостоверение 721-3Б от 01.12.2020 г., издадени от Комисията по финансов надзор.

Пълните условия и подробна информация за покритието на онлайн застраховките от Vivacom, можете да видите ТУК.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Удължава се забраната за износ на инсулин
100-годишен данъкоплатец изуми най-големия шеф на НАП
Какво е шиткойн и защо крипто инвеститорите много ги обичат?
Освободиха директора на здравната компания за детска болница, ето...
Парламентът решава съдбата на съдебния инспектор, отправял сексуа...
1500 лева стартов бонус от BETHUB.bg


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).