Варненка получи гнусна гарнитура към обяда си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
16:19 / 25.01.2018
8943
На гнусна гарнитура към обяда си се натъкна вчера варненка, закупила храна от търговски обект в морския град, научи Varna24.bg. За непоискания бонус разказа нейна колежка, която сподели следното:

"Искам да изкажа възмущението си от случилото се в търговски обект и още повече от нелепото развитие на ситуацията. В обедната почивка колежката ми си закупи пълнени пиперки с ориз от топлата витрина на BULMAG GRAND MALL VARNA, за жалост се оказаха пълнени не само с ориз, а и с червей, голям, гнусен, тлъст червей, голям колкото кутрето ми. С цялото ми уважение, правила съм пълнени пиперки и знам, че няма как да не се види подобно по размери нещо, ако продуктите се МИЯТ!

Колежката ми поиска да говори с управителя, но той разбира се беше зает и нямаше как да обърне внимание, затова просто решиха да й върнат парите, а именно 1.10 лв. След като никой не обърна внимание на случката, колежката ми се опита да се свърже с управителя чрез сайта им, където получи още по-нелеп отговор и компенсация с още...5 пиперки".


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).