Утре температурите ще се понижат, започват и превалявания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:12 / 01.03.2016
2360
През следващото денонощие облачността над страната ще бъде променлива. През нощта слаби превалявания от дъжд ще има на места в Северна България. През деня превалявания ще има на повече места в Южна България, а над Северна облачността често ще намалява до предимно слънчево. 

В Дунавската равнина ще духа до умерен северозападен вятър. Температурите ще се понижат, но ще останат сравнително високи и минималните ще са между 4° и 9°, максималните - между 11° и 16°. Атмосферното налягане е и ще се задържи по-ниско от средното за месеца.

Над планините облачността ще бъде променлива, по-значителна над масивите от Югозападна България, където ще има превалявания от дъжд, над 1800 м - от сняг. Над останалите места облачността ще намалява до предимно слънчево. 

Вятърът ще отслабне и ще бъде до умерен, от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 7°, на 2000 метра - около 1°.

По Черноморието ще има променлива облачност, по-значителна по южното крайбрежие и там на места ще превали слаб дъжд. В сутрешните часове ще духа до умерен северозападен вятър, който през деня ще се ориентира от изток-североизток и ще отслабва.

Максималната температура на въздуха ще бъде 14° - 16°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Загубихме голямо име във футбола, създател на легендарни таланти
Брюксел одобри изменението на Стратегическия ни план
След загинал при тежка катастрофа: Освободиха движението по АМ"Тр...
Ако пътувате към Пловдив, въоръжете се с търпение, няма да присти...
Пеевски защити българското духовенство, обвини Русия в опит за на...
Автомобил помете металните ограждения на бул. "България" и спря н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).