Ути говори за заразата: Не са ми плащали нищо, разболях се!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:52 / 06.07.2020
7039
Ути Бъчваров обяви, че вече се е излекувал от коронавируса и се чувства добре. Пред Нова телевизия топ готвачът разкри, че месец е бил в социална изолация. Сега е здрав и даже е бил на море на родното Черноморие. До миналата седмица не си бях показвал носа, призна шоуменът.

"Благодаря на всички, които ми се обадиха. Много приятели и познати, които чуха, че съм болен, ме питаха дали са ми дали пари, за да кажа, че съм заразен и колко са били те. Питаха ме дали наистина са дали на Григор Димитров 1 млн. евро. Не са ми плащали нищо, разболях се", откровен бе Ути. 

"Хора ме обвиняваха, че съм заразил цялото Северно Черноморие и съм запалил цял район. Хора, утре може вие да сте заразени. Опитвайте се да проявявате емпатия. Нека си помагаме, не да се сочим с пръст", каза той. 

"Не реагирайте така драматично, по български, по балкански, ако някой е болен от коронавирус", добави Бъчваров. "Нямате представа какви тежки, патологични обвинения получих", добави готвачът. "Хората, които са болни от коронавирус, не са чумави - те са едни от нас", коментира Ути Бъчваров.

По думите му той е имал "малка симптоматика" - загуба на обоняние и вкус. Бъчваров заяви, че вече си е върнал вкуса и обонянието. Според него, най-важното е усмивката да не слиза от лицето ти.

Готвачът разкри, че е заразил свой съсед, защото се е наложило да му помогне и да го заведе в болница. "Тогава обаче не знаех, че съм болен. Просто помогнах на човек и го заведох в болница", добави актьорът. 

"Няма да кажа на кой къмпинг, но разбрах, че там има хора, които са болни от коронавирус и са решили да си останат там", разкри Ути Бъчваров.

Виж коментарите (2)

Още по темата (17024):
09.04.2024 Лекар: Ако една майка откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Доц. Атанас Мангъров: Ваксините, които са в Националния имунизационен календар, да бъдат правени
08.04.2024 Проф. Ива Христова разясни за коклюша и стремглавото му разпространение
08.04.2024 Съдът оправда Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Първите симптоми са като при лека настинка! Никакво
самолечение!
08.04.2024 Костадин Костадинов се изправя пред съда заради COVID-19
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите
Синът на известен наш бизнесмен обяви: Без да се замислих, приех ...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Голяма банка предупреди своите клиенти
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).