Управителят на "Агромах" проговори за обиските и милиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:33 / 11.03.2016
4795
Този, който покаже този документ, аз лично ще му дам премия 100 000 лева, този, който ми покаже документ, че ние дължим на държавата 14 милиона. 

Аз лично още в понеделник ще изпратя моите 3000 души в ГДБОП да им дадат заплати, това ще направя, не можеш да маскариш хора и фирма, без да имаш доказателства, без да имаш документи. 

Това каза Методи Бачев, управител на "Агромах" ЕООД пред bTV. Той показва документи за платени данъци и твърди, че няма и лев задължения към държавата. А фирмите, през които минавали документите, били законно регистрирани и законно действащи и не служели за укриване на данъци и печалби.

"Единственото нещо, за което се притеснявам, е, че тази нощ някой няма да спи добре, защото прокуратурата се провали в изпълнението на поръчката му. Аз ще легна и ще си заспя като къпан", категоричен беше той.

По-рано днес прокуратурата обяви, че при претърсванията и изземванията в Лом са открити и иззети златни накити на стойност около 500 000 лв.

При извършване на процесуално-следствените действия в базата на "Агромах" ЕООД в района на гр.Благоевград, служителка от дружеството се е опитала да изнесе в сак сумата от около 1 000 000 евро.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).