Ученици си организират секс игри в междучасията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (68)
09:19 / 23.09.2015
109386
"Искаме да направим секса по-забавен, затова си измисляме игри и събираме повече хора. Това разказват ученици между пети и осми клас. Една от най-интересните игри, за които могат да ви разкажат тийнейджърите, безспорно е "Торта без свещички".

Правилата са прости - момчетата се събират в кръг, събуват си панталоните и си вадят "свещичките". Едно момиче пък застава в центъра. Нейната задача е да задоволи орално всичките си приятелчета, пише "Телеграф". 

Уловката е, че това трябва да стане за време. Ако не успее да ги накара да свършат за определените минути, то трябва да "захлупи" тези, които не са получили ласки, т.е. да прави секс с тях. Един вид тя се превръща в тортата, в която се набучват.

"Тази игра е причинила доста бременности при момичетата между пети и седми клас. Няма начин да им се забрани да я практикуват обаче", разказва Емил, който преди време е бил стажант в столично школо. 

За тази игра са чували преподаватели и тийнейджъри и в елитна пловдивска гимназия, както и в Бургас.

"Хващали сме ги да го правят в тоалетните и в класните стаи след часовете. Наказваме ги, но това не значи, че не се събират да духат "свещички" и в къщите си, та дори и в парковете", убедени са учителите.

Учениците пък искрено се забавляват със секс игрите, които практикуват в междучасието и след училище.

"Събираме се у някого - момчета и момичета, и започваме да мастурбираме. Който свърши последен, се смята за победител. Наградата му е да си избере с кого да прави секс", обяснява 13-годишната Антония. 

Вече поне 5 пъти е участвала, като два пъти са я избирали да прави секс.

"Първият ми път беше преди година. Направих го с едно по-опитно момче, което не харесвах, но знаех, че ще ме научи на много неща", допълва момичето.

60% от младежите между 12 и 18 години водят активен сексуален живот, показва проучване на великотърновски лекари за миналата година. 

56% от тях не използват презерватив, защото "намаляват удоволствието" или защото партньорът им "не обичал". 

Повече от 205 пък не спазват нужната хигиена след полов акт, защото никой не им е обяснявал, че е нужно, разкрива още разследването. 

23% казват, че са изнудвани да се целуват и да правят секс от свои връстници, сочи проучване на Фондация "Приложни изследвания и комуникации".


Виж коментарите (68)
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите
Синът на известен наш бизнесмен обяви: Без да се замислих, приех ...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Голяма банка предупреди своите клиенти
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).