Тълпа мъже преби младежи, докато сменят гума пред кафене

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:09 / 15.03.2016
4203
Вчера около 21.40 ч. във Второ Районно управление - Бургас е получено съобщение за инцидент пред кафене "Бижу", разположено на бул. "Стефан Стамболов", при който лек автомобил "Фиат" с бургаска регистрация, управляван от 22-годишен бургазлия, придружаван от 28-годишен свой приятел и 28-годишно момиче, спрял до заведението поради спукана гума. 

Докато тримата бургазлии се опитвали да сменят спуканата гума, от кафенето излезли група от 7-8 непознати за тях лица, които започнали да им нанасят удари в областта на тялото. 

От инцидента единият бургазлия е с порезна рана на безименния пръст на лявата ръка, а вторият - с контузни рани в областта на главата. 

След побоя част от непознатите нападатели се оттеглили в посока ВХТИ, а другата част - в посока зад кафенето. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление - Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
От Военното министерство казаха дали България ще участва с военни...
Важно за шофьорите! Въвеждат промени в движението, за да се облек...
Диана Русинова: Нищо не може да оправдае некадърността и безхабер...
Калин Стоянов: Няма да допуснем намеса в изборите
Мираж ли ще е изравняването на субсидиите?
Ситуацията със спешните екипи у нас е все по-трагична


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).