Трифонов: Няма по-подходящо място за един доказан предател и жалък службогонец от водач на листа в града на хумора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:41 / 17.08.2022
5649
Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от “Има такъв народ" най-вероятно са купени с пари и постове от “Продължаваме Промяната". И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане. Е, днес, само два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от “Има такъв народ" щели да бъдат в листите на “Продължаваме промяната".

А някои от тях даже щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически номад в българската политика Радостин Василев например, е спряган за водач на листата на “Продължаваме промяната" в Габрово. Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в свой пост във Фейсбук.

Трифонов пише още: "Какво нещо е иронията на съдбата. Мисля, че няма по-подходящо място за един доказан предател и жалък службогонец от водач на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово вероятно гледат на тази номинация като продължение на прочутия си фестивал".

Иначе какво да кажа за “почтените" от “Продължаваме промяната" - те въобще не пазаруват депутати, ама хич. Какво стана с прословутата им декларация за почтеност? Какво стана със заявката им, че няма да приемат при себе си хора, членували в други партии? Това ли е поредната им лъжа и поредното им лицемерие?, пита лидерът на ИТН.

Според него "така изглежда “почтеността" в българската политика. Кирил Петков и Асен Василев са толкова почтени, че ако бяха нови и самопровъзгласили се за почтени политици в Римската република, щяха да сложат за водач на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, освен “Продължаваме Промяната". Което пък говори красноречиво какви хора има в тази партия".

Трифонов припомня, че на 2 октомври у нас ще се проведат парламентарни избори и завършва публикацията си с думите: “В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели".

Виж коментарите (3)

Още по темата (981):
22.02.2023 ВМРО прекратява разговорите с "Български възход"
27.12.2022 Юрий Асланов: Беше глупаво да се правят промени в Изборния кодекс
26.12.2022 Юрий Асланов: Парламентарно представените партии тупкат топката, изчаквайки и готвейки се за местните избори
15.12.2022 Трифонов: Вежди Рашидов е Дядо Коледа, Десислава Атанасова - Снежанка, а Петков и Василев са седемте джуджета
10.12.2022 Атанас Атанасов: На Борисов му трябва политическа пералня
14.11.2022 Красен Кралев: Да говорим, че хартиеният вот е фалшифициран, означава да кажем, че 100 000 български граждани са корумпирани
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).