Три глоби за пияната без книжка, която връхлетя в магазин след запой

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
16:33 / 09.03.2016
5427
Минимум три акта ще бъдат съставени на 38-годишната варненка, която връхлетя в магазин за спално бельо край спирка "Нептун" във Варна, съобщиха за Varna24.bg от полицията. 

На дамата, която вероятно лекува махмурлук след снощната празнична запивка и опасната сутрешна каскада, ще бъде потърсена административна отговорност за неспазването на знак "Стоп", за това, че управлява автомобил без книжка и за това, че е отказала да даде проба за алкохол на служителите на реда.

За всяко от тези провинения ще бъде съставен отделен акт за административно наказание, уточниха от пресцентъра на РДВР Варна. 

Жената не е задържана, тъй като няма основание за това. След като е отказала да даде проба за алкохол, което било нейно право, няма и доказателства, че е шофирала в нетрезво състояние, коментираха още от полицията. 

Днес около 16 часа потрошените витрини на магазина, който се намира на ъгъла на бул. "Сливница" и "Бенковска", вече бяха подменени. Работници довършваха фасадата.

Продавачките в търговския обект отказаха какъвто и да било коментар за случилото се и споделиха само, че са крайно изнервени и стресирани от инцидента. Те не можаха да обяснят на каква стойност са щетите за магазина, нито дали витрините са застраховани. 

Припомняме, че тази сутрин малко преди 6 часа жена във видимо нетрезво състояние връхлетя с автомобил "Тойота" във витрината на магазина, като преди това се блъсна в такси.

Виж коментарите (39)

Още по темата (2):
09.03.2016 Младата жена, врязала се в магазин за бельо - освен пияна, но и без
книжка
09.03.2016 След здрав осмомартенски запой пияна дама се вряза в магазин за бельо
Още новини от Национални новини:
Задръстване на АМ "Тракия" заради катастрофа
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...
Искри и една обидена в попфолка заради песента на нарязаната Дебо...
Помислете много добре: Кой е с предимство и защо?
Без реклами на хазарт в медиите, засега
Правилото 20-20-20 при работа на компютър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).