Трагедия! 66-годишна жена от Лом закла 84-годишната си майка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:49 / 18.02.2018
6234
66-годишна жена от Лом е заклала 84-годишната си майка, а после е опитала да сложи край и на собствения си живот. Трагедията е станала в Лом. 

Иванка И. е в критично състояние с тежки прорезни рани по гърдите, в областта на сърцето, и шията. Тя е настанена в реанимацията на местната болница. Докторите се борят за живота й и вече е стабилизирана. Майка й Екатерина Г. е издъхнала на леглото в дома си, пише "Конкурент". 

Мъртвата и дъщеря й са открити потънали в кръв от сестрата на Иванка. В събота 62-годишната В.И. е подала сигнал, че в лятната кухня в дома на майка си е открила сестра си седнала на пода с прорезни рани в гърдите и шията, а майка си заклана и мъртва на леглото. Трагедията потресе и полицията. 

По първоначални данни възрастната жена от няколко месеца била на легло. Бабата се залежала след падане, при което счупила таза си, разказват съседи. За нея се грижела по-голямата й дъщеря Иванка. Дните и нощите на баба Екатерина минавали в болки и мъки. Двете жени се гледали с пенсиите си, които едва стигали за най-необходимото. Скъпи обезболяващи Иванка не можела да си позволи да купува за страдащата си майка. Съседи разказват, че жената буквално изнемогвала и се била предала от бедност и мъка и дори споделяла, че е готова да направи нещо, за да спаси и себе си и бабата. 

По непотвърдена информация Иванка е оставила писмо. Криминалистите изчакват тя да се позакрепи, за да я разпитат.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).