Това са арестуваните при акцията в "Победа"

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
21:54 / 22.11.2019
3408
От полицията разпространиха снимки на арестуваните при днешната акция в бургаския квартал "Победа". Както Burgas24.bg вече съобщи четирима мъже от ромската махала на Бургас, извършители на пет кражби в различна степен на съучастие, както и двама извършители на грабежи - жена на 34 год. и мъж на 28 год., бяха задържани за срок от едно денонощие при приключилата специализирана полицейска операция на територията, обслужвана от Първо РУ Бургас.

Кражбите са на битови вещи от домакинства, разположени в квартал “Победа", като себестойността им е ниска, но се касае за системност при престъпните действия.

Операцията, в която са се включили служители от отдел криминална полиция, специализираните полицейски сили, Първо РУ Бургас и бургаската жандармерия, е пореден етап в действията на служителите на реда по ограничаване на битовата престъпност.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).