Тоалетна драма с ученик, пожарната дойде на помощ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:16 / 23.01.2017
14145
Два часа със заклещена ръка в тоалетната престоя осмокласник от хасковското спортно училище "Стефан Караджа". Момчето изтървало скъпия си мобилен телефон в дупката на клекалото, докато било по малка нужда там. Той се навел и бръкнал в дупката на т.нар. "турска тоалетна" на втория етаж на сградата, за да извади скъпия си смартфон оттам. 

При ровичкането обаче горният му крайник заседнал до лакътя и момчето се паникьосало. Съотборникът му от отбора по джудо веднага алармирал треньора им, на място пристигнал и директорът на училището Силвия Тенчева. Те опитали да му помогнат, но тя била здраво заклещена. Учителите веднага сигнализирали на телефона на пожарната и на бърза помощ. 

Сложността на операцията по освобождаването на тинейджъра наложи къртене на бидето от аварийно-спасителен екип на пожарната. Огнеборците изрязаха с флекс тръбата от долния етаж и сцепиха клекалото. 

Пастрокът на младежа разказа, че му се обадили от училището за инцидента с детето. Той обясни, че нямало сериозни наранявания по ръката, а по скоро осмокласникът се е уплашил от дългото стоене заклещен в тоалетната. 


Източник: в. 24 часа

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).