Тежка катастрофа навръх Коледа отне живота на двама

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:12 / 26.12.2015
3342
Двама млади мъже загинаха при катастрофа на Рождество Христово край село Мурсалево. 

Тежкият пътен инцидент станал към 22 часа снощи на четвъртокласен път, свързващ селата Крумово, Бураново и Боровец, община Кочериново, с Мурсалево и главен път Е-79. Пътят минава по западния бряг на река Струма, успоредно на Е-79 и магистрала "Струма", които са от другата страна на реката. Пътният инцидент станал между селата Крумово и Бураново. На излизане от дясна крива, лекият автомобил "Хонда" с кюстендилска регистрация навлиза в насрещното платно, водачът овладява автомобила, той поема надясно, но излиза от пътя, спуска се по ската, висок над 2 метра и се блъска в дърво. Изкоренява го, но при удара се откъсва предната част на колата. Останалата част от нея до волана се удря във второ дърво, след което остава във вертикално положение, усуквайки се около него. 

При удара загива на място 25-годишният В.Р., а рано тази сутрин издъхва и тежко раненият Георги Д. в МБАЛ-Благоевград. Взета му е кръвна проба за алкохол. Най-вероятно той е шофирал. 

Движещ се след катастрофиралия автомобил водач е подал сигнал за катастрофата, на място пристига линейка на ФСМП-град Рила. 

Те са открили раненият Георги в нивата, излетял от автомобила. Същият е бил настанен в отделението по реанимация на МБАЛ-Благоевград с тежка политравма с фрактури на крайниците и главата. На място пристига и пожарна, огнеборците са рязали ламарините, за да извадят загиналия младеж В.Р. Откъсналата се предна част на "Хонда"-та заедно с двигателя е на около 4 метра от задната й част. 

По неофициална информация и двамата младежи са от град Дупница.

 



Източник: БГНЕС

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Борисов с въпрос към правителството на Кирил Петков
Лоши новини за любителите на лова, таксите скачат двойно
Първи коментар на Кирил Петков след катастрофата
От МВР посочиха причините, довели до катастрофата с автомобила на...
Бойко Борисов: Омразата, която се насади в последните години вече...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).