Температурите ще се понижат днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:10 / 21.09.2015
1352
Днес над Западна и Централна България облачността ще е значителна и на места, главно в югозападната част от страната ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. 

Над Източна България на места сутринта ще има краткотрайна мъгла, но около обяд ще се установи предимно слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от северната четвърт. 

Дневните температури ще се понижат още и максималните ще бъдат от 22° в западните райони до 29° на места в Източна България. Атмосферното налягане е и ще се задържи по-ниско от средното за септември.

Над планините ще има значителна облачност и на много места ще превалява краткотраен дъжд с гръмотевици. Условия за по-значителни валежи има в масивите от Югозападна България. Ще духа до умерен в ниските части североизточен, а по билата югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 19°, на 2000 метра - около 11°.

Над Черноморието в сутрешните часове ще има ниска слоеста облачност, на места и краткотрайна мъгла, но около обяд ще се установи предимно слънчево време. Ще се появи до умерен североизточен вятър.

Максимални температури 25-26°. Температурата на морската вода е 22-24°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Борисов осъди стрелбата над словашкия премиер Роберт Фицо
Свлачище на Прохода на Републиката затруднява движението
Дори опитен шофьор, може да пропусне този специфичен звук
Правителството реши: 39 млн. лева за заплати в университетите
Третото издание на DigitalK&A1 Awards отличи топ 3 на технологичн...
Спипаха бракониер, той: Разхождам се въоръжен заради мигранти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).