Свидетели в потрес от трагедията на автобусната спирка, водачът в шок!

Автор: Пламена Николова
Коментари (12)
10:33 / 04.11.2019
7039
Свидетели са в потрес от видяното тази сутрин на автобусната спирка на "Тракия", където млад шофьор помете няколко човека. Сред пострадалите е имало и две деца, споделиха за Varna24.bg хора, станали очевидци на трагедията. 

Младият водач на служебен автомобил стоеше отстрани със свои близки, но отказа да коментира как се е стигнало до катастрофата. Придружителите му обясниха, че младежът е в тотален шок от случилото се.

Една от свидетелките разказа, че след тежката злополука младежът споделил, че са му отказали спирачките. 

"Видях една жена, лежеше запратена под таксито, което беше спряло на близо, друг мъж лежеше безпомощен на спирката", разказа една от свидетелките. 

"Трясъкът беше страшен, като на война. Момчето от автомобила плачеше, каза, че му е отказала спирачката. На земята имаше три жени и две деца. Дойдоха три линейки, аз продължих, защото бях с внука ми и не исках да гледа тоя ужас. Беше нещо страшно! Аз видях три жени и две деца да лежат под колата. Хората бяха живи, мърдаха...Аз се изплаших и продължихме, да не гледа малкият", разказа Недялка Петрова.  

Припомняме, че тежкият инцидент стана тази сутрин, около 07:40 часа, на бул. "Владислав Варненчик", на автобусна спирка "Тракия".

21-годишният водач на "Фолксваген", по време на движение, поради неизяснени към момента причини, губи контрол над МПС и се качва на тротоара, където блъска трима души, стоящи на спирката.

Тримата са отведени в болнично заведение незабавно. Към момента текат прегледи за изясняване на травмите им. Работата по установяване на детайлите и обстоятелствата около инцидента продължава.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (12)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).