ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Световна верига отвори първи хотел в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:55 / 31.05.2022Коментари (0)12276
©
Световната верига MGallery (част от френската група Accor) отвори първия си хотел в София и вече приема гости, съобщи за TravelNews.bg Гергана Гергова, генерален мениджър на комплекса. Новооткритият обект е Maison Sofia Mgallery hotel и се намира до кортовете на Малееви и срещу Болница "Токуда". Това е бившият хотел Maison, който е с нов бранд и предлага изцяло различен продукт, обясни Гергова. Започнат е цялостен ремонт, като първите три етажа вече са изцяло обновени и приемат гости според стандарите на веригата. В Пловдив от средата на месец май също отвори първият хотел от групата - "The Emporium Plovdiv – MGallery“.

Столичният Maison Sofia Mgallery се състои от 99 изключителни стаи и апартаменти. Много от тях имат гледка към прекрасната градина, където гостите имат възможността да се потопят в същински оазис сред цветни ухания. Успокояващите звуци на фонтана допълват атмосферата на мир, спокойствие и почивка, далече от шума на големия град.

"Хотелите MGallery създават уникална колекция, която гарантира незабравими моменти и преживявания по време на всеки престой, във всеки от тях. Със своя уютен интериор, спокойна среда и вълшебна атмосфера, Maison Sofia MGallery носи усещане за домашен уют. Хипнотизиращата градина с успокояващ фонтан позволяват същинско потапяне в автентичен оазис и бягство от градската суматоха. Сигурен съм, че това ще осигури незабравими и изискани спомени от престоя в нашия хотел", отбеляза Йоанис Даскалантонакис, собственик на хотел Maison Sofia MGallery. Той притежава още хотел "Балкан“ в София.

Maison Sofia MGallery разполага с най-високо ниво на обслужване и авангардни технически решения за своите бизнес гости. В него има две модерни заседателни зали с площ от 100 кв. м и 43 кв. м. Всяка от тях е оборудвана с най-новите технологични решения за бизнес събития, модерно аудиовизуално оборудване и безплатен Wi-Fi.

За любителите на вкусната храна, която създава незабравими кулинарни спомени, ресторантът на хотела предлага комбинация от автентична местна и средиземноморска кухня, съчетана с богата селекция от български вина. Интериорът е елегантен и изпълнен с естествена светлина. Капацитетът му е за 80 гости и предлага както а-ла-карт обслужване, така и възможности за провеждане на всякакъв вид корпоративни и социални събития. Това превръща Maison Sofia MGallery в идеалното място за среща с приятели или бизнес партньори.

Брандът MGallery Hotel Collection внимателно подбира и управлява уникални имоти по целия свят, създавайки легендарна колекция от бутикови хотели със собствена уникална атмосфера, в които се изживяват и споделят завладяващи истории. Със своите повече от 100 обекта, всеки MGallery разказва история, вдъхновена от собственото си забележително минало или дестинацията, която нарича свой дом. С индивидуален дизайн, разнообразие от вкусове и условия за поддържане на добро физическо здраве и благосъстояние на духа, хотелите MGallery са местата, в които гостите могат да се насладят на истинско изискано пътуване.

Добре познатите хотели от колекцията MGallery включват Hotel Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, Queens Hotel Cheltenham в Англия, Santa Teresa Hotel Rio de Janeiro, Hotel Lindrum Melbourne в Австралия, Muse Bangkok Langsuan в Тайланд и Hotel des Arts Saigon във Виетнам.

MGallery Hotel Collection е част от френската група Accor, която е водеща в света за хотелиерство, състояща се от повече от 5300 обекта и 10 000 ресторанти и барове в 110 страни.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: