Страшен гаф: Националната телевизия обяви Шумахер за мъртъв!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:01 / 16.07.2017
41826
Георги Любенов от БНТ направи страшен гаф, предоверявайки се на фалшива новина от Фейсбук. Той бе поканил в студиото Антон Кутев и Антон Тодоров. Разговаряйки с Антон Тодоров, Георги Любенов сподели, че Михаел Шумахер е починал. Бившият пилот от Формула 1, който пострада тежко след падане със ски, всъщност е жив, но новината за смъртта му се завъртя днес в няколко български сайта. "Доброжелател" публикувал фалшивата новина и в групата на БНТ във Фейсбук и именно там тя попаднала в полезрението на Георги Любенов. 

Почти час след чутовният гаф водещият все пак се поправи и обяви в ефир: "Едно уточнение: Шумахер не е умрял!" Седемкратният световен шампион е мигнал при провежданите му мозъчни тестове. От понеделник досега Шумахер е бил подложен на редица неврологични тестове, на които е отговорил "положително". По-рано френско издание "L'Ekip",съобщи, че Михаел Шумахер реагира положително на опитите да бъде събуден от изкуствената кома. Главният редактор на медията Жереми Арбона заяви, че е на сто процента сигурен в това, тъй като има много надежден източник в болницата. Неврохирургът Стефан Шабарде също потвърди информацията.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).