Странен инцидент в Благоевград завърши със смърт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:45 / 19.10.2019
6283
89-годишна жена почина снощи в реанимацията на МБАЛ-Благоевград след като бе блъсната от автомобил, чийто водач се оказа, че е употребил алкохол. Сигнал за паднал на пътното платно човек, е подаден в 19.40 ч. снощи от ул.“14-ти полк“, жената била в ивицата храсти, разделящи двете пътни платна. Регистрационният номер на лекия автомобил бил паднал на земята.

При пристигането на линейката, възрастната жена казала, че е добре, не иска да постъпи в болница, а да я оставят на място, защото мела пред дома си, който е отключен. Закарана е в Спешно-приемно отделение на МБАЛ, била контактна, съобщава Блиц. Поради влошаване на жизнените показатели към 20.40 ч. е приведена в отделението по реанимация с травма на гръбнака.

Към 22 часа е починала.

Водачът на автомобила, движещ се от жк. Еленово към центъра на града, казал, че не е карал бързо, опитал да избегне жената, пресичащата към разделящата двете платна ивица с храсти, но тя паднала сама на земята. При опита да я избегне, автомобила се ударил в бордюра между двете платна и предния регистрационен номер паднал.

Пробата с полевия тест на водача обаче е отчел съдържание на алкохол от 1.6 промила. Предстои аутопсия на починалата възрастна жена, която ще установи причината за смъртта й.

На местопроизшествието няма кръв, възможно е тя да е получила инсулт по време пресичането на улицата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).