Стоянка Мутафова отвори очи!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:34 / 26.11.2019
37427
Стоянка Мутафова е стабилна, отваря очи, разпознава ни всички. За това съм изключително благодарна на хората от ВМА - ген. професор д-р Венцислав Мутафчийски, д-р Петров, д-р Нейчев и всички сестри, които обгрижват майка ми през цялото време. Правят го професионално и аз искам да им благодаря". С тези думи се обърна към "България Днес" дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева, която всеки ден се информира за състоянието на най-добрата ни комичка.

"Вълшебници са тези хора, и отношение имат, разбират как стоят нещата", каза Муки, която от притеснение по родителката си е отслабнала с повече от 10 килограма, но продължава да изглежда блестящо. "Напоследък все се моля на Бог. Само в него ми е надеждата и в ръцете на докторите. Не всеки път ме пускат при майка ми и може би това е за добре, защото така от време на време свалям собственото си безпокойство по Стоянка. А тя разбира, чува ме и е в съзнание", допълни още Муки. 

През цялото време до нея е мениджърът им Евгени Боянов. "Не мога да се оплача от внимание. Няма човек, който да не ме пита дали се нуждая от помощ, от съдействие, но какво да кажа... това е моята лична мъка. Разбира се, че ще е така, майката е най-ценното в този живот", споделя още Мария. Грубешлиева държи връзка и с хората от Сатиричния театър. Актрисата Добрина Гецова ще смени Стоянка Мутафова в постановката "Скакалци", в която влиза в ролята на тъща на Любо Нейков. "Няма да отменяме представлението", съобщиха от "смешната" ни трупа. Всички се надяват Госпожа Стихийно бедствие да се възстанови и отново да ги зарадва с присъствието си на представление.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).