Стефан Цирков осъди постъпката на Диона: Това е свинщина!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:17 / 03.02.2024
4116
"Това, което е направила Диона - да шофира след употреба на дрога, е свинщина!“

Това каза за "България Днес“ "летописецът на фолка“ Стефан Цирков. Актьорът от Хасковския театър, автор на най-скандалното четиво за българския попфолк- "Империята "Пайнер“, е категоричен, че "ако у нас има законност, Диона трябва да си понесе наказанието“.

Бившият на Петра обаче посочва и огромната разлика между сегашните попфолк звезди и легендите на попфолка, стартирали кариерата си през 90-те. "Нито Глория, нито Камелия са употребявали наркотици. То тогава нямаше. Алкохол имаше, но те не близваха и капка. Доколкото знам, не консумират алкохол и досега“, твърди авторът на текста на незалязващия хит "Хищна хиена“.

"Всички приказки за това, че са пиели и са к... ви, са пълна лъжа!“, разпръсква градските легенди познавач №1 на чалгата от зората на нейния възход. В предизвикалото си обаче "шок и ужас“ четиво от далечната 2011 -а Цирков описва една малко по-различна картина на нравите в тези среди. Днес обаче Цирков признава, че "става въпрос не у за документален роман, затова си е позволил и художествена измислица в романа.

Актьорът писател, който в момента твори втория си "вулгарен роман“ -    "1983“, но още не издава подробности от него, защото бил "фаталист“, е твърдо убеден, че мегазвездата на попфолка е Глория. На второ място в неговата класация е Галена.

"Тя може да си позволи всичко, защото е много, много голяма!“, възхищава й се Цирков. Дори и разделен отдавна с Петра, той си остава най-големият й фен. Затова му се струва изключително несправедливо, че певицата, която от години живее в Кипър с втория си съпруг, не е поканена да участва в концерта на светилата от златните години на попфолка, планиран за началото на март в София.

Виж коментарите (0)

Още по темата (26):
04.06.2024 Диона проговори защо не се яви на делото
26.05.2024 Черната серия на Диона няма край
23.04.2024 Диона запази мълчание след съда
22.04.2024 Диона: Минавам ли за абитуриентка?
10.04.2024 Необезпокоена от закона, Диона си инкрустира диаманти в зъбите
10.04.2024 Все пак в кръвта на Диона е имало кокаин
Още новини от Национални новини:
Васил Михайлов: Професията фризьор дава неограничена възможност з...
Търговци нарязват старите зеленчуци и ги пробутват като салата, к...
Нинова: Подавам оставка
Екстремни жеги и опасност от обилни валежи и градушки ни очакват ...
Корнелия Нинова подава оставка?
Българин даде 265 000 лева за уиски


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).