Становище на Lidl във връзка с публикация

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
16:07 / 09.02.2023
133831
Становище на Lidl във връзка с публикация на тема "Лидл планира да намали значително предлагането на продуктите от животински произход“:

"В началото на тази година Lidl обнови своята политика за рационално хранене. Като част от нея си поставихме за цел до 2025 г. последователно да увеличаваме дела на растителните източници на протеини в нашия асортимент. Това включва както разширяване на гамата ни от веган продукти под собствената ни марка Vemondo, така и по-голям избор от бобови растения и ядки.

Нашият стремеж обаче не е да ограничим предлагането на животински продукти, а да мотивираме своите клиенти да разнообразяват менюто си по-често с храни на растителна основа, възползвайки се от алтернативите на рафтовете ни. Няма да спрем да развиваме нашата гама от животински продукти.

Клиентите ни ще продължат да откриват богат асортимент и от месни и млечни продукти, а благодарение на алтернативите, които предлагаме, и на прозрачното ни етикетиране даваме възможност на потребителите да вземат информирани и осъзнати решения за покупка".

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).