Сняг във вторник на някои места, после - затопляне

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:26 / 07.10.2019
4902
Днес облачността ще е предимно значителна с повече слънце в часовете преди обяд. Привечер и през нощта срещу вторник на места, главно в Южна България, ще има превалявания от дъжд. Тази сутрин на места по високите полета и в котловините има слани. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури между 13° и 18°.

Във вторник ще бъде доста хладно, с дневни температури между 12° и 17°, сутрешни - между 5° и 10°. Вятърът ще бъде от север-североизток, слаб, в източните райони - до умерен. Облачността ще е променлива, все още по-често значителна и на места, с по-голяма вероятност в Южна България, ще превалява дъжд, в планините над 1800 метра - сняг.

В средата на седмицата вятърът ще се смени с югозападен, ще се усили и бързо ще се затопли. В сряда облачността ще се разкъса и намалее до слънчево, но в четвъртък от запад отново ще се увеличи, отначало ще бъде висока и средна, но до вечерта ще се вплътни и в Северозападна България ще превали дъжд.

През нощта срещу петък и в петък на места от запад на изток ще има превалявания, с по-голяма вероятност в Северна България и планините. Със запад-северозападен вятър температурите временно ще се понижат. През почивните дни ще бъде без валежи. Облачността ще намалее. Вятърът ще отслабне. Ще се затопли.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).