Снимаха тайно палата на Баневи! Небивал лукс и богаташки изцепки за 6 милиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
21:56 / 01.04.2019
9899
Екип на бТВ успя да снима със скрита камера палата на семейство Баневи в столичния квартал "Бояна". Къщата  се продава на търг за близо 6 млн. лева. Въпреки че това стана ясно на 22 март, едва днес започнаха и огледите на имота.

Имотът на семейство Баневи се намира в един от най-скъпите столични квартали "Бояна". Той се простира на повече от 11 000 квадратни метра, а зад високата бетонна ограда са разположение огромен палат, хеликоптерна площадка и двор.

За да разгледате къщата, трябва да имате предварително записан час. В имота се влиза с документ за самоличност. По време на огледа сте придружавани от охранител и икономката на семейството.

Разходката започва от партерния етаж. Там се намира трапезарията и дневната на Баневи, заедно с двете кухни – топла и студена. Таваните са със скъпоценни камъни, а подът и стълбищата, облицовани с оникс, който се оценява на по 1000 лева на квадратен метър. Парапетите на стълбите са метални с боя с позлата, а електрическата инсталация и осветлението струват 120 000 лева.

Огледът продължава към следващите два етажа. Там има по шест самостоятелни апартамента. Всеки един от тях със санитарен възел. Във всяка една все още могат да се видят и вещите на семейството.

Луксозното жилище е оборудвано и с фитнес, сауна, голям басейн и джакузи. На подземния етаж икономката ни показва хладилните камери и мокрото помещение, както и асансьорът, който свързва всеки един от етажите.

В къщата на семейство Баневи не живее никой повече от година, признава икономката. Затова и част от фасада на места се руши. За продан са обявени само постройката, а дворът и хеликоптерната площадка са собственост на сина на Банев.

Виж коментарите (2)

Още по темата (38):
21.07.2020 Върнаха къмпинг "Каваци" на семейство Баневи, те се опитват да влязат във владение
22.02.2020 Николай Банев се изгаври с главния прокурор от затвора
14.02.2020 Банева: Никога не сме били бегълци, доброволно се върнахме в България
17.12.2019 Баневи се видяха с децата си за първи път след ареста
26.11.2019 Бургаският съд запорира имущество на Баневи за над 140 млн. лева
21.10.2019 Десет адвоката бранят милионерите Баневи в съда
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).