Слави позна: група “Каффе” отива на Евровизия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:45 / 12.02.2005
3538
Съпътстваният с поредица от скандали и удари под кръста подбор на българска песен за участие в конкурса на “Евровизия” приключи току-що с не по-малко скандално предизвестен резултат.
На състоялия се тази вечер заключителен кръг на конкурса, предаван пряко по БНТ, соченият за логичен фаворит Слави Трифонов обяви от името на екипа и партньорката си Софи Маринова, че няма да пеят, защото всичко е предрешено и нагласено, което е обида към колегите му и зрителите. Той обясни, че вотът е бил купен, цената е ясна и тя е 50000 лв., до днес на обяд група “Каффе” е имала 3000 гласа, след което нейният резултат само за няколко часа е нараснал с 60000, което прави по 12000 sms-а на час. За целта, каза Слави, са закупени сим-карти и са раздадени на 100 човека, които да гласуват до изчерпването им. Както е известно, победителят се излъчва чрез зрителско гласуване.
На 19 май в Киев за заключителния етап на престижния музикален конкурс на Евровизия нашата страна ще бъде представлявана от група “Каффе” и тяхната песен “Lorain”, стана ясно след обявяването на крайните резултати, посрещнато от публиката в залата с освиркване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Читател на Plovdiv24.bg: На магистрала "Тракия" е много опасно в ...
МВР съобщи за проблеми при издаването на шофьорските книжки
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил ...
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов от Враца: Няма да ви стигнат нито работниците, нито проду...
Борисов осъди стрелбата над словашкия премиер Роберт Фицо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).