Скандален слух в актьорските среди!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:29 / 11.03.2019
64733
Скандален слух, идващ от актьорските среди, гласи, че Явор Бахаров е бил на тежки забранени субстанции в нощта срещу 4 март, когато бе арестуван. Става дума за употреба на пико, или както е истинското му наименование – метамфетамин. Колегите му считат, че именно синтетиката е причина за агресивния му изблик. Нужно е да подчертаем, че "Хотарена" не се наема да твърди, че това е вярно. Версията не може да бъде потвърдена или доказана, тъй като Бахаров не е тестван в полицията нито за употреба на алкохол, нито за наркотици.

А ето какво точно представлява пикото – синтетичен наркотик със стимулиращо действие, който може да се приема през устата, през носа, чрез пушене на фолио или венозно. Оказва непреодолима зависимост след по-дълга употреба. Около 90% от приемащите го получават силни психически разстройства.

Употребяващите го чувстват голямо удоволствие и бодрост, но някои стават по-агресивни и нервни поради липсата на сън. При приема дава прилив на сили, еуфория, непрекъснат поток мисли, бързо заменящи се една с друга и пълно отсъствие на апетит. Метамфетаминът се води като уличен наркотик, който много лесно се произвежда и то най-често – в домашни условия.

Напомняме, че Явор Бахаров бе задържан в нощта срещу 4-ти март в центъра на София. Актьорът и приятелката му Рая Пеева се спречкали, а случаен минувач решил да се намеси, за да ги разтърве, но неуспешно. И извикал полиция. След като е отказал да се легитимира със съответния документ, органите на реда са задържали Бахаров. След 72 часа в Националното следствие последва присъда – 9 месеца пробация и срещи с инспкетори. 

Бахаров вече има висяща условна присъда пак за хулиганство и е в изпитателния ѝ срок - че скачал върху колата на гражданин. Тя е произнесена през 2016 г. и е с изпитателен срок 3 години, т.е. - към датата на новото деяние не е изтекла. През 2011 г. беше задържан за притежание на дрога – трева. Бил е спрян в центъра на София за рутинна проверка и в него била открита свита хартийка с 0,75 грама марихуана.

Бахаров и тогава е бил познат на органите на реда с редица хулигански прояви още през 2007-а – счупил стъкло на автомобил. Мнозина твърдяха, че връзката му с Рая Пеева го е укротила, но това се оказва невярно. При следваща скандална проява, най-вероятно на Явор няма да му се размине само с леки последствия.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).