Симеон Сакскобургготски: Заслужавам ли да ме лишат от дома ми?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
14:17 / 03.09.2018
5346
Все по-често се питам заслужавам ли да ме лишат от моя дом и заставят да напусна Родината. Питам се и доколко защитено е правото на собственост на всеки български гражданин и на чуждестранния инвеститор от подобни политически продиктувани посегателства“.

Това се казва в изявление на Симеон Сакскобургготски, публикувано на сайта му. В него той благодари на всички, засвидетелствали му своята подкрепа след решението на Софийския градски съд, с което бе отсъдено, че дворецът "Врана“ е собственост на държавата.

"Последните няколко дни получих стотици обаждания и мейли от страната и чужбина. Прочетох много статии, интервюта и позиции в социалните мрежи на хора, възмутени от откровените лъжи, които се тиражират за нас. Това искрено трогна мен и Царицата! Много от тях бяха от сънародници, които не познавам лично“, посочва Сакскобургготски като подчертава, че вероятно много хора не го познават и мерят със своя аршин.

"За тях искам за пореден път да заявя, че 55 години съм живял и без тези имоти.Вече се уповавам само на това, че посегателствата над мен няма да останат незабелязани в чужбина, където частната собственост е неприкосновена“, завършва царят.

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).