Шефът на МБАЛ "Св. Анна" за вандалите: Най-голямото им наказание е публичният срам!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:31 / 05.11.2019
3124
Както Varna24.bg съобщи, посетители в Терапевтичния корпус на Окръжната болница във Варна опитаха да счупят лампите в асансьора. Те са заснети от охранителните камери. На кадрите се вижда как двама млади мъже опитват да повредят осветлението и показват неприлични жестове на камерите. Асансьорът е нов и е струвал на болницата 180 000 лева. Подмяната му се наложи след инцидент в края на миналата година, когато старият пропадна и няколко души бяха ранени.

"Сигурен съм, че ако извършителите бъдат заловени самите те няма да могат да дадат никакво обяснение за това, което са направили. Публикувахме клипа, защото това са хора, които показват една наглост и агресия, непредизвикана от абсолютно нищо. Ако днес те правят нещо сравнително невинно, като да откраднат няколко крушки от асансьор, то утре те ще предизвикат побой, скандал на стадиона или смърт на пътя". Така директорът на МБАЛ "Св. Анна – Варна" д-р Красимир Петров коментира за Нова тв вандалската проява.

"Двамата мъже влизат в болницата в 19:10 ч. Имаме пропускателен режим, но проблемът е, че ние не можем да затворим изцяло, защото непрекъснато пристигат близки на нашите пациенти. Всеки може да влезе в болницата, особено в този час, когато се сменя персоналът", посочи Петров.

"Смятам, че публикуването на този клип ще бъде най-тежкото наказание за тях. Защото едва ли, когато бъдат заловени ще им се наложат толкова строги санкции", заключи д-р Красимир Петров.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Слабото място на хиляди шофьори
Пенсионер, взел 100 лева добавка: Много е скъпо, седем лева за тр...
Зимата се завърна у нас, заваля обилен сняг
Гриша Ганчев не се оттегля, напротив - налива много пари
Експерт: Най-ниските цени на горива в ЕС са в България
Млечните продукти и яйцата в нашите магазини по-скъпи, отколкото ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).