Румънски турист остава втрещен от случка в тролейбуса насред Аспарухов мост

Автор: Пламена Николова
Коментари (9)
14:14 / 08.09.2022
15863
Румънски турист стана свидетел на случка в автобуса, която силно го впечатли и ще остави спомен от пребиваването му в морската столица. Ето какво сподели Андрей Богдан пред репортер на Varna24.bg:

"Пътувах по тролейбусна линия 88 от Варна към "Аспарухово" около 12.30 днес. От спирка преди Аспарухов мост се качи контрола. Всичко беше наред, докато не стигна до три рускоговорящи "дами", не мога да преценя дали бяха украинки или не. Стана ясно, че пътуват гратис. Контрольорката не успя да се разбере с тях защо не са си купили билет, помоли ги да го направят. Разговорът беше доста куриозен. Те настояваха да платят с карта.

Шофьорът на автобуса заяви категорично: "С карта не става, купете си билет от машината!" Те отговориха на свой ред, че предпочитат да слязат веднага, вместо да плащат в кеш.

Така в средата на моста тролейбусът спря, а трите "красавици" слязоха на платното в най-натовареното движение, пресякоха мантинелата и минаха на отсрещния тротоар, за да потеглят пеша обратно към центъра на града.

От една страна ми дожаля за жените, от друга е редно всеки да спазва правилата. Аз също съм чужденец, но съм си направил труда да попитам как се пътува в градския транспорт на Варна, както и навсякъде другаде по света, за да бъда изряден и коректен пътник. Редно е всеки да го прави, без значение откъде е и по какъв повод е на даденото място", коментира младият турист от Букурещ.

Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Вигенин води листата на БСП за евроизборите
Синоптикът Янков ни попари с прогноза за празничните дни
Велико Минков: Притеснявам се Габриела не е в добро психично съст...
Президентът на Хърватия: Само България е по-зле от нас
Плъзна нова измама с имейли, SMS-и и гласови съобщения


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).