ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Румен Гечев към управляващите: Определен бизнесмен дължи на държавата 53 млн. лв., а вие ходите с него по балове и му раздавате обществени поръчки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:54 / 27.11.2020Коментари (8)38987
©
Дружеството "Кей Джи Маритайм Шипинг“ АД, което е закупило 70% от капитала на "Български морски флот“ ЕАД, продължава да не изпълнява задължението си към българската държава и да не заплаща неустойки по приватизационния договор в размер на над 53 млн. лева. Това съобщи народният представител от ПГ на "БСП за България“ проф. Румен Гечев по времето на парламентарен контрол в Народното събрание.

"Как така българската държава позволява да бъде разигравана от един бизнесмен и негови фирми продължават да участват в обществени поръчки и да получават нови десетки и стотици милиони левове? В същото време членове на кабинета се явяват на обществени мероприятия с този бизнес и дори седят на една маса с него по балове. При положение че той дължи на българите 53 млн. лева, когато ние нямаме линейки“, изрази възмущението си проф. Гечев.

Социалистът обяви, че по този случай Агенцията за приватизация е оттеглила своя представител от Арбитражния съд, за да бъде назначен служебен.

"Г-жо Николова, Вие отговаряте за тази агенция. Как така българската държава се отказва от правото си да определи кой да я защитава? А този, който дължи 53 млн. лв., дали няма да отдели 1 млн., за да си назначи защитник, как мислите?“, обърна се Румен Гечев към министърът на туризма Марияна Николова.

"Още повече, че Европейският съд се е произнесъл, че когато става дума за интересите на държавите членки на ЕС, нещата се решават в съда, а не в арбитража на някакви бизнес асоциация“, добави депутатът от групата на левицата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 28.11.2020 г.
0
 
 
Не само фалира държавата Ами неговата партия открадна парите на тая същата държава 90-та година начело с лукановата бащица
Aнонимен
на 28.11.2020 г.
0
 
 
Е точно вие другарю Гечев и вашата партия БСП наследница на БКП дето фалирахте и разграбихте държавата създадохте мутренския фалшив преход за да сътворитте някаква форма на див капитализьм,точно вие да се обосновавате на ЕС като вашата партия бе против присъединяването ни към ЕС и продължавате да работите в услуга на руските интереси за превръщането ни на бедна руска губерния.Заради вашата партия Македония,Беломорска Тракия бяха подарени на чужди държави ,взехте властта с кървав преврат и сътворихте трудовите концлагери и избивахте всеки не споделящ утопията на комунизма или защитаващ собствения си бизнес,имот стопанство,дано някой ден свършите в мъки така както умираха сънародниците ни в соц.концлагерите.
0
 
 
Назови го бе страхлив мошенник. Като го знаеш кажи му името. Ако те съди,КурНелка е юрист ще те защити ако те съдят за клевета. Кажи ТИ колко прибра 1996/97 при 3000 лв.за $ ,като фалираха банки и кредитните милионери си "погасиха" кредитите лесно,леко и благодарско.
0
 
 
ама наглост ....другарю гечев когато бяхте финансов министър един долар се продаваше за 3000хил. лева ,няма такава наглост!Тези гьонсурати разчитат на късата памет на бай Ганьо !Вместо да го замерят с камъни по улицата този ми говори от трибуната на Парламента!ГНУС!
Aнонимен
на 27.11.2020 г.
+1
 
 
Те ще му ги вземат един ден.Ти кажи защо не си в затвора след като по твоето управление ,като финансов министър фалирахме,хиперинфлация и фалити на банки имаше!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: