Роми се гавриха с гробове, арестуваха ги

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (51)
13:24 / 02.05.2012
9492
Полицията в Пазарджик арестува четиримата младежи от ромски произход, които направиха нощна фотосесия в гробищния парк на пазарджишкото село Звъничево.

На фотосите са запечатани моменти как момчетата позират върху паметни плочи и гробове, като дори се подиграват с имената на мъртъвците и снимките на паметниците.

"Младежите са разпитани, те обясняват, че са отишли в гробището, за да докажат, че не ги е страх да отидат през нощта на такова място", съобщи говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Запечатали престоя си на гробището и после качили снимките си във Фейсбук. Постъпката им се определя от закона като хулиганска проява. Действията им взривиха социалната мрежа.

Двама от задържаните са непълнолетни. Районната прокуратура в Пазарджик ще реши дали да повдигне обвинения срещу арестуваните младежи. Срещу тях е образувано досъдебно производство.

Източник: Dnes.bg


Виж коментарите (51)
Още новини от Национални новини:
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...
Борисов: Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите му с Асен Васи...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Увеличиха заплатите на полицаите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).