Роми нападнаха лекари след катастрофа със загинало дете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
22:08 / 10.01.2023
5497
5 годишно момче загина при катастрофа на пътя между Враца и Криводол, а роднини на семейството атакуваха Спешния център в областния град и счупиха стъкло на вътрешна врата, съобщиха местният сайт "Конкурент" и bTV.

Сигналът за инцидента е подаден около 19 часа. Лекият автомобил "Пежо", в който са пътували четирима възрастни и детето, е поднесъл на мократа настилка и се е преобърнал в дере. На място са изпратени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ.

Медиците обаче само са констатирали смъртта на момченцето, което не е било в детско столче. То е изхвърчало от колата и телцето му е открито под нея. Издъхнало е на място. 

Майка му е транспортирана в МБАЛ-Враца в тежко състояние. Там е и още един от пътниците в пежото, който е бил на предната седалка до водача. 

Малко по-късно пред Спешния център пристигнали роднини и близки на катастрофиралите, които нападнали медиците. След като са счупили стъкло на вътрешна врата част от тях са се опитали да нахлуят в кабинетите. Изпратени са няколко патрулни екипа на МВР, за да овладеят ситуацията.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).