Родители скочиха в знак на защита на учителя, обвинен заради шамар

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
12:17 / 28.01.2022
6025
Родители от ОУ Христо Ботев Сливен изразиха безрезервна си подкрепа в защита на г-н Илиян Вълчев. Учителят беше обвинен, че е "изгърмял" един шамар на петокласник, който си е щракал с химикала. Родители на деца от същия клас пуснаха подписка в защита на учителя.

Ето какво е тяхното мнение:

Учителят г-н Илиян Вълчев е един доказал се и уважаван педагог, благодарение на който нашите деца изучават предмета с желание и посещават учебните часове с огромно удоволствие. Начина на преподаване на учителя Илиян Вълчев и педагогическия му подход е ясен и разбираем за децата. Те лесно възприемат новия материал по урока още в час.

Г-н Вълчев подхожда към всеки ученик индивидуално с разбиране и адекватност. По повод поведението на Давид Станимиров: Давид има чести прояви на агресия и буйство спрямо своите съученици. Проявява неуважение към тях чрез словесни нападки и грубо отношение. Не спазва дисциплината в час и в междучасията. В заключение на гореказаното, родителите и учениците от 5 В клас на ОУ Христо Ботев Сливен сме на мнение, че учителят по математика г-н Илиян Вълчев, заслужава да продължи да бъде учител в това училище и да продължи да образова децата ни.

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).