Родители раздават шамари в час по биология

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:20 / 22.01.2016
2342
Родители на десетокласник раздават правосъдие в столичното 17-о СОУ "Дамян Груев". Майката, бащата и още двама роднини на момчето, чието име отказаха да съобщят, нахлули в часа по биология на 11-и клас. 

"Започнаха да крещят, търсеха един съученик, който обаче закъсняваше за часа. След това попитаха къде е съученичката ни Дебора. Видях как един 120-килограмов мъж й удари шамар, разказва съученикът на момичето - Петър.

Част от приятелките на тийнейджърката се опитали да я защитят, но последвала плесница и за една от "спасителките" на Дебора.

"Майката на момчето я хвана за врата и й каза - "Ела да видиш какво ще ти се случи", твърди още Петър. Свадата разтървала директорката на училището Тодорина Атанасова, която е категорична, че пострадали няма.

"Все още изяснявам дали е имало шамари, но деца с травми няма", заяви Атанасова. В кратък разговор с директорката родителите на десетокласника разказали, че синът им е тормозен системно през последните 2 г. от деца в съседния клас. След поредното изтезание в сряда момчето се оплакало на родителите си.

"Принуждавали го да извършва физически действия, от което се почувствал зле", заявиха от МВР.

Момчето е добър ученик, твърди директорката на 17-о СОУ Тодорина Атанасова.

Набедените тийнейджъри от 11-и клас са категорични, че момчето се е държало арогантно, но никога не са му посягали.

"Просто го предупредихме да не гледа така лошо, защото ще си изпати някъде", разказва Калоян. Директорката на училището обаче твърди, че момчето, чиито родители нахлули в часа по биология, не е създавало проблеми.

"Той е добър ученик. Държи се учтиво с учителите", заяви още Атанасова. Директорката не можа да обясни как родителите са влезли необезпокоявани в учебното заведение, въпреки че на входа на сградата има охранител. Заради пропуска на служителя Атанасова е поискала от охранителната фирма той да бъде сменен още днес. Освен жива охрана в школото има и камери.


Източник: Агенция "Монитор"

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
При 97.03% обработени протоколи от ЦИК: Седем партии влизат в сле...
Хакерска атака занули гласуването за "Царица Роза"
Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5...
На вниманието на шофьорите: Ремонти по АМ "Тракия" и АМ "Хемус" щ...
Поискаха оставката на Корнелия Нинова
Разкриха самоличността на стрелеца по полицай от София


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).