Рецидивист плаши ученици до подлез, взима им джобните

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:55 / 30.09.2022
2026
Нагъл рецидивист е закопчан в Благоевград, след като нападал ученици до подлез и ги ограбвал. Местната полиция била вдигната на крак, тъй като родители пропищели от набезите върху децата им, съобщи Struma.com. Бандитът преследвал учениците, които преминавали в района срещу местното Второ основно училище и пощата.

Той заплашвал децата и ги принуждавал да му дадат джобните си пари. След поредния случай екип униформени отишъл на място и закопчал наглеца. Оказало се, че той е стар познайник на органите на реда. Белезниците веднага щракнали на ръцете на Пламен Иванов - със звучния прякор Пампи. Той бил задържан заедно със свой авер - също с богато кримидосие. Пампи се занимавал основно с грабежи на жени, кражби и наркотици. Лежал в затвора. Преди години три квартала настръхнали от набезите на грабителя. Той пребивал жените, за да им вземе чантите.

Последното нападение било жестоко. Нападнал невинна жена във входа на жилищна сграда. Пребил я жестоко, ритал я в главата и я дърпал за косата, докато успее да й изтръгне дамската чанта с парите и документите. При ареста на Пампи в четвъртък униформените открили пакетче хероин. Той обяснил, че го купил от неговия авер Станислав Траянов- Таната, който също бил в подлеза по време на полицейската акция и също е осъждан за кражби и грабежи. Така и двамата се озовали в ареста.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).